HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Silver&Clio:
Nekem azért maradt egy két homályos folt. Mintha egy kissé összecsapták volna így a vége felé. Nagyágyú végül megtalálta Kereket és Acélfejet?! Keményfej pedig felvitte a hajóra. (ezt valahogy megrajzolhatták volna ha már egy pár részen keresztül kerestük..megadhatták volna ezt az elégedettséget...)
A két tinivel mi lett? Magukkal vitték őket az űrbe vagy indulás előtt miután Racsni életrekeltette őket vissza lettek küldve a földe?
Napcsillantó tudata átkerült hunter fejébe? Mert amikor lekapcsolják a "hálózatot" Napcsillantó tudata még a fejében volt. Hiszen ő mondja Hunternek hogy "Fuss!!"
Arcee spotlight után melyik a következő Spotlight ,Grimlock?? Üstökös Megatrontól tudta Hatlövet gyenge pontját? Elég könnyen lekapcsolta...
Már megint egy csomó kérdés..
All Halli Megatron -t angolul olvastam de valahogy nem igazán jön be. Minek foglakozna Megatron az emberekkel? Itt egy más karakter mint amit eddig az IDW-ben megismertünk. Hol kapcsolódik majd ez az eddigiekhez?
Ismét egy halom kérdéssel jelentekezem...
KiD:
Holnap új hírek a honlapomon.
Abyss:
köszi a fordítást ismét remek munkát adtatok ki a kezeitek közül
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem az IDW nagyon jól elkapta a TF hangulatát
eddig alig volt olyan rész fordításban, vagy scanben ami ne tetszett volna
elwood:
Előbb jött ki a Pusztítás, utána - némiképp magyarázatként - a Spotlight: Arcee, nálunk is az lesz a következő.
Skorponokot az Ultra Magnusszal történt összecsapás és az azutáni térugrás viselte meg valószínűleg, melynek részletei az Reflektorfényben: Ultra Magnusz füzetben olvashatók. Eddig legalábbis ennyit tudunk.
iktriad:
Huh, az a Skorponok fej az elején nagyon ott volt! Hogy került ilyen állapotba? Galvatron szerepeltetése remek ötlet volt, kiváncsi vagyok elviszi e Hatlövetet-vagy ami maradt belőle. És persze várom a következő részeket. Remélem, most pár Spotlight jön! Koszönet a fordítoknak folyamatos remek munkáért!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése