HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1137/1241) > >>

joustoe:

--- Idézetet írta: KiD ---Amikor először olvastam ezt a sztorit egy kicsit csalódott voltam, a 12. szám (magyar) alapján jóval nagyobb harcra számítottam. Mondjuk az egy nagyon jól sikrült kis összefoglaló volt, kicsit kiszinezték, de megbocsátható. Azt hiszem így utólag, hogy a részek átugrása sem volt túl nagy baj...
--- Idézet vége ---

Ha azt veszed, rengeteg esemény történt a kihagyás közben, ha mindenről nagyobb terjedelemben írnak, akkor sztem még 1 80-as széria is belefért volna, főleg kevés a hely, ha beleveszed a szán kontra megatron sztorit(20.szám) vagy az acélember sztorit, mert ezeknek semmi értelmük nincs a cselekményre nézve! (Az agymosó autómosóból legalább kiderül, hogy miért utálja Féreg Bustert)

Warusz:
Nálam a történet közepes éredményre számithat.  Csak 1 kérdésem maradt amikor a kupola fel nyilt, hogy a pálma fa lövegéket ki löhessék. Akkor a levegővel és szereplönkel nem kellett volna valaminek történnie?
Semmi gond joustoe én meg várom.

KiD:
Amikor először olvastam ezt a sztorit egy kicsit csalódott voltam, a 12. szám (magyar) alapján jóval nagyobb harcra számítottam. Mondjuk az egy nagyon jól sikrült kis összefoglaló volt, kicsit kiszinezték, de megbocsátható. Azt hiszem így utólag, hogy a részek átugrása sem volt túl nagy baj...

joustoe:
Nagyon jól sikerült a szám. már várom a következőt. főleg azért mert új Robik mutatkoznak majd meg benne:)
Sajnos a szerepjáték technikai okok miatt késik, de amint lesz valami eredmény a fórumon szólok!

Sepi:
Frissültünk!
TF Marvel #39

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése