HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
Ezt én valahogy úgy képzelem, hogy a két tudat összeforr. Amikor Maxi elveri Galvatront ott egy lehet kicsit talán ráérezni, hogy is van ez. Vagy a Maxi - Carnivac ütközetnél. Persze a Marvel sztorikban, mert az IDW-ben Furman mondta, hogy nem így van.
Silver&Clio:
Valahogy még Mogorva és Össztűz összecsapása lóg a levegőben..
Ezekszerint Maximus-nak csak az emlékei vannak a fejében , önmaga a tudata nem. Csak a célmesterek maradtak önmaguk a fejmesterek immár a nebulosiak+ Autobot emlékek..
KiD:
--- Idézetet írta: joustoe ---
--- Idézetet írta: KiD ---Amikor először olvastam ezt a sztorit egy kicsit csalódott voltam, a 12. szám (magyar) alapján jóval nagyobb harcra számítottam. Mondjuk az egy nagyon jól sikrült kis összefoglaló volt, kicsit kiszinezték, de megbocsátható. Azt hiszem így utólag, hogy a részek átugrása sem volt túl nagy baj...
--- Idézet vége ---
Ha azt veszed, rengeteg esemény történt a kihagyás közben, ha mindenről nagyobb terjedelemben írnak, akkor sztem még 1 80-as széria is belefért volna, főleg kevés a hely, ha beleveszed a szán kontra megatron sztorit(20.szám) vagy az acélember sztorit, mert ezeknek semmi értelmük nincs a cselekményre nézve! (Az agymosó autómosóból legalább kiderül, hogy miért utálja Féreg Bustert)
--- Idézet vége ---
Nem igazán terjedelemre gondoltam, hanem arra, hogy gigászi küzdelemnek állították be anna a Sokkoló - Maximus párharcot (nagyon helyesen, nyílván mindenki akkoriban nagy szemekkel meredt, hogy az mekkora lehetett), aztán igazából nem volt egy nagy cucc.
Warusz:
Valahogy sejtettem, hogy ilyesmi történhetett . De azért köszi Elwood és persze köszönet a forditásért .
elwood:
--- Idézetet írta: Warusz ---Nálam a történet közepes éredményre számithat. Csak 1 kérdésem maradt amikor a kupola fel nyilt, hogy a pálma fa lövegéket ki löhessék. Akkor a levegővel és szereplönkel nem kellett volna valaminek történnie?
--- Idézet vége ---
De, a vákumnak mindent ki kellett volna szippantania, de mondjuk azt, hogy egy láthatatlan erőtér meggátolta a levegő - és minden egyéb - távozását.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése