HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1092/1241) > >>

Ben Reilly:
Talán el kellene felejteni az eredeti angol nevét, és a robot, valamint jármű alakját, és a jelleme alapján nevet adni neki.

KiD:
A Sodrás/Sodródó páros nem rossz. Ha Kobra lenne, lehetne Csúszó, de az egy másik franchise. A Csuszka szintén.

iktriad:
Rögtön itt a Válasz is, mire számíthatunk abban a spotlightban:
TRANSFORMERS SPOTLIGHT: DRIFT  

Written by Shane McCarthy, art by Casey Coller, covers by Coller and Guido Guidi.

This month, the spotlight falls on the newest Transformer in the universe: Drift! Learn how Drift joined the Autobot cause and how he figures into the events unfolding in the pages of All Hail Megatron. Guest-starring the Wreckers, Kup and Perceptor

Forrás: http://www.comicscontinuum.com/stories/0901/19/idwapril.htm (huh, mikre van kilátás, nem fogunk idén unatkozni...)

iktriad:
Én is ezen tanakodom egy idelye, mi lesz Drift itthoni neve. Szerencsére, mire odajutunk hogy meg kell nevezni magyarul, már lesz Spotlightja(április környéke) is, és ez segíthet megtudni milyen karakter is lesz ha addig nem derül ki az AHM-ből, hogy milyen karakter lesz. Én is gondolkodtam a nevén, -Az én fejembe Faroló vagy Farolás nevek jártak-, de egy ninja tipusú karakternek, mert eddig ez jött le belőle, plusz elismerten az ő figurája egy tisztelgés a japán alkotók felé, nem passzolnak a jelöltjeim,úgyhogy én is inkább maradnék a Driftnél. de ez a spotlightja tükrében változhat!

elwood:
A Padlógázt már Leadfoot lefoglalta.
Vin Diesel - tetszik.

Az én első ötleteim olyanok voltak, hogy Sodrás vagy Sodró vagy Sodródó vagy ilyesmi, de nem akartam befolyásolni az ötletbörzét. Most viszont azonban egyre inkább hajlamos vagyok meghagyni Driftnek, mivel az a bajom, hogy még nagyon nem látszik, miféle karakter lesz belőle. No mindegy, ráérünk erre, még vagy fél év, mire a magyar fordításban odáig jutunk. Az ötletelni továbbra is lehet.

A BW képregény főleg annak tükrében, amilyen a sztori lett, nekem most nem annyira prioritás, meg most, hogy a rajzfilmsorozat megy itt nálunk a matinéban (nézitek, ugye?) szeretném kivárni, míg a sorozat a végére ér. De ki fogjuk tenni, mondjuk még az idén. De inkáb év vége felé.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése