HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1086/1241) > >>

talgaby:
Azokat a Joe-kat, amik még hírből sem úgy néznek ki, mint majd a filmen?

holloo:
Én is megnéztem a trailereket, és hát... igen.  Mondhatjuk, hogy elég jók lettek, mindkettő elég jó filmnek ígérkezik már így elsőre is. 35-40 robot?  Hány órás is lesz a film?  Az G.I. Joe trailer megnézése után, pedig ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy megkeressem a régi G.I. Joe-imat...

Asys:
Megnéztem a G.I. Joe trailerét!
Jó kis film lesz!Ray Park-ot nagyon bírom!  
A Transformers 2. pedig nagyon várós!Messze van még,nagyon messze...  
Devastator tényleg benne lesz,nem kamu?  
35-40 robotot ígérnek,ez hatalmas mennyiség;reméljük,hogy nem megy a történet
rovására...
A 3 (általam) legjobban várt film 2009.-ben:1.Wolverine,2.Transformers 2.,
3.Terminator Salvation!

KiD:
Pusztító jó nagy lesz, ha már ez a görgő is ekkora...  

iktriad:
Nekem mindkét trailert nagyon tetszett. A Tf 2 persze az alakváltók miatti vonzalmam miatt kicsit kedvesebb a szivemnek, de emlékszem anno 10-15 éve mennyire szerettem a GI JOE rajzfilmeket is.
Remélem a TF- 2őt úgyanolyan lelekesen fogadják majd még a semlegesek is, mint az 1-et. Egy "picit" magas a léc az első miatt, plusz ha jól tudom ez a filmtörténet legdrágább filmje, 300 millió dollárból készült(!!!!!!)Az előzetes lapján mondjuk látszik is...
Egyébként annak ellenére is nagyon szerettem az elsőp részt, hogy valjuk meg az általam szeretett képregényvonalhoz sok köze nincs, de ettől függetlenül jó film volt, bizom abban hogy a 2 is ilyen lesz.

A képregény frissítést köszönöm a honsítoknak, bármi TF-el kapcsolatos anyagot szívewsen olvasok, igy ezt is!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése