HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
dr samson:
Kicsit off, de ha már G.I.Joe és IDW, akkor már el is kezdtek egy új Joe sorzatot, amin erősen gondolkodok, hogy majdan honosítani kéne...
elwood:
A Paramount gyorsan szedi le a TF trailert, úgyhogy érdemes rákeresni, épp melyik link él.
Megnéztem az TF előzetest és visszamentem 20 évet az időben, és fél percig nem jött ki hang a torkomon. Úh, basszus. Azért jó érzés, hogy van még, ami még ki tudja ezt váltani belőlem. A GI Joe is aranyos. Lehet, hogy megnézem.
A Dreamwave TF vs GI Joe projekt a DW-vel együtt meg is halt, de a mi sorozatunk története befejezett történet. Amúgy most, hogy GI Joe-hoz tartozó jogok is az IDW-nél landoltak, lehet bizakodni új közös sorozatban, már akit ez felvillanyoz.
Optimus Prime:
Ez a Dreamwave G.I.Joe vs Transformers már évek óta halott project. Gondolom mivel jön a TF, G.I. film felélesztettétek.
És ha már Transformers és G.I.Joe itt vannak a Superbowlos spotjaik: Transformers, G.I.Joe
dr samson:
Figyelj zozi, volt már itt olyan, hogy lebeszéltünk egy frissítést, aztán tök mást raktunk ki Sepivel. Ez van. Ehhez hozzá kell szokni...
talgaby:
Én már jó ideje csak sejtem legfeljebb, mi folyik errefelé.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése