HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Asys:
Megnéztem a G.I. Joe trailerét!
Jó kis film lesz!Ray Park-ot nagyon bírom!
A Transformers 2. pedig nagyon várós!Messze van még,nagyon messze...
Devastator tényleg benne lesz,nem kamu?
35-40 robotot ígérnek,ez hatalmas mennyiség;reméljük,hogy nem megy a történet
rovására...
A 3 (általam) legjobban várt film 2009.-ben:1.Wolverine,2.Transformers 2.,
3.Terminator Salvation!
KiD:
Pusztító jó nagy lesz, ha már ez a görgő is ekkora...
iktriad:
Nekem mindkét trailert nagyon tetszett. A Tf 2 persze az alakváltók miatti vonzalmam miatt kicsit kedvesebb a szivemnek, de emlékszem anno 10-15 éve mennyire szerettem a GI JOE rajzfilmeket is.
Remélem a TF- 2őt úgyanolyan lelekesen fogadják majd még a semlegesek is, mint az 1-et. Egy "picit" magas a léc az első miatt, plusz ha jól tudom ez a filmtörténet legdrágább filmje, 300 millió dollárból készült(!!!!!!)Az előzetes lapján mondjuk látszik is...
Egyébként annak ellenére is nagyon szerettem az elsőp részt, hogy valjuk meg az általam szeretett képregényvonalhoz sok köze nincs, de ettől függetlenül jó film volt, bizom abban hogy a 2 is ilyen lesz.
A képregény frissítést köszönöm a honsítoknak, bármi TF-el kapcsolatos anyagot szívewsen olvasok, igy ezt is!
dr samson:
Kicsit off, de ha már G.I.Joe és IDW, akkor már el is kezdtek egy új Joe sorzatot, amin erősen gondolkodok, hogy majdan honosítani kéne...
elwood:
A Paramount gyorsan szedi le a TF trailert, úgyhogy érdemes rákeresni, épp melyik link él.
Megnéztem az TF előzetest és visszamentem 20 évet az időben, és fél percig nem jött ki hang a torkomon. Úh, basszus. Azért jó érzés, hogy van még, ami még ki tudja ezt váltani belőlem. A GI Joe is aranyos. Lehet, hogy megnézem.
A Dreamwave TF vs GI Joe projekt a DW-vel együtt meg is halt, de a mi sorozatunk története befejezett történet. Amúgy most, hogy GI Joe-hoz tartozó jogok is az IDW-nél landoltak, lehet bizakodni új közös sorozatban, már akit ez felvillanyoz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése