HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1076/1241) > >>

Sepi:

--- Idézet ---WOW! Nagyon jó lett az új oldal!! A fekete alapon sárga , arany betűk és a honlap elrendezése , mind átláthatóbb!! Gratulálok a sok munkához!
--- Idézet vége ---
Köszönjük.
Úgy terveztük, hogy hamarabb vissza jön az oldal, csak sajnos becsúszott egy komoly gond, ami miatt elölről kellett kezdenünk az egészet, ezért tartott ilyen sokáig. De reméljük, hogy mindenkit kárpótolt ez a szép kis mennyiségű képregény. Valamint az is jó hír, hogy úgy tervezzük, hogy a Transformersek rendszer szerint fognak frissülni, tehát hetente egy biztos lesz belőle. Aztán reméljük, hogy elwood és Tyrant is bírni fogja a tempót.  Bár azért elég szépen betáraztak előre.  

--- Idézet ---Ejnye a kedvenc történeted egyikéből keverni egy apró részletett
--- Idézet vége ---
Már régen olvastam, most meg még nem volt időm újra elolvasni, ezért is fordulhatott elő, hogy összekevertem a kettőt.  

Warusz:
Ejnye a kedvenc történeted egyikéből keverni egy apró részletett .
Végülis emberek vagyunk tévedhetünk néha

Lesz akit azért újra látunk Racsi ügyessége és a Nukleon hatása miatt.
Bár azt nem tudom, hogy náluk is lesz-e olyan hatás mint Mogorvánál.

Silver&Clio:
WOW! Nagyon jó lett az új oldal!! A fekete alapon sárga , arany betűk és a honlap elrendezése , mind átláthatóbb!! Gratulálok a sok munkához!
Már egészen el voltam keseredve hogy nem olvashatok Magyarul új képregényeket.. Naponta néezegttem hátha "visszajön " a hálózsák oldala.. Szóval megérte főleg hogy ennyi új képregényt olvahatunk..

Egy problémám van csupán , az oldalra nem érvényes a belépési nevem és kódom csak ide a fórumra

Optimus Prime:

--- Idézetet írta: Sepi ---Ki gondolta volna korábban, hogy ennyi sütnivalója van, hogy így kitudja játszani egymás ellen az Álcákat és az Autobotokat azért, hogy megszerezze magának a mátrixot.
--- Idézet vége ---
Khm, izé az Alapbázisra gondoltál, nem?

A frissítésnek sokan örülni fognak, főleg hogy ennyi új szám van. A honlap újítása is tetszik, a képnézegető megoldása is jobb és időszerűbb. Az Alapbázisos sztori nekem is a kedvencem volt. Ki hány Transformert azonosít a háttérben, aki rgé szerepelt és ezek után nem is fog?

Sepi:
Igazad van, össze kevertem a kettőt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése