HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1076/1242) > >>

Sepi:

--- Idézet ---Jól hangzik, hogy gyakrabban olvasgathatjuk majd a TF történeteket. De nem fog így túl gyorsan el fogyni az olvasni való?
--- Idézet vége ---
Nem hinném, azért átlagban heti egyszer megjelenik egy Transformers képregény amerikában, tehát azért van utánpótlás. Főleg, hogy mivel úgy néz ki hogy a Transformers magazin is megszünt nálunk (legalábbis én idén még nem találkoztam vele), a filmes történetek is felszabadultak. Bár mintha arról már mondta volna elwood, hogy nem nagyon hozza lázba.

Warusz:
Biztosan valami jó sztori az eddigieket követve .
Nem baj Sepi meg bocsátjuk a keveredést .
Jól hangzik, hogy gyakrabban olvasgathatjuk majd a TF történeteket. De nem fog így túl gyorsan el fogyni az olvasni való?

dr samson:
Ha már így Sepi emlegeti, akkor megjegyezném, hogy tessék gyorsan olvasni, mert terveim szerint jövő hét vége felé újra frissítek nektek egy Transformerst. Csak még meg kell néznem addig az elwoodtól kapott listámat, hogy mi jön most...

Sepi:

--- Idézet ---WOW! Nagyon jó lett az új oldal!! A fekete alapon sárga , arany betűk és a honlap elrendezése , mind átláthatóbb!! Gratulálok a sok munkához!
--- Idézet vége ---
Köszönjük.
Úgy terveztük, hogy hamarabb vissza jön az oldal, csak sajnos becsúszott egy komoly gond, ami miatt elölről kellett kezdenünk az egészet, ezért tartott ilyen sokáig. De reméljük, hogy mindenkit kárpótolt ez a szép kis mennyiségű képregény. Valamint az is jó hír, hogy úgy tervezzük, hogy a Transformersek rendszer szerint fognak frissülni, tehát hetente egy biztos lesz belőle. Aztán reméljük, hogy elwood és Tyrant is bírni fogja a tempót.  Bár azért elég szépen betáraztak előre.  

--- Idézet ---Ejnye a kedvenc történeted egyikéből keverni egy apró részletett
--- Idézet vége ---
Már régen olvastam, most meg még nem volt időm újra elolvasni, ezért is fordulhatott elő, hogy összekevertem a kettőt.  

Warusz:
Ejnye a kedvenc történeted egyikéből keverni egy apró részletett .
Végülis emberek vagyunk tévedhetünk néha

Lesz akit azért újra látunk Racsi ügyessége és a Nukleon hatása miatt.
Bár azt nem tudom, hogy náluk is lesz-e olyan hatás mint Mogorvánál.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése