HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1077/1241) > >>

Warusz:
Ó az én gépen mindig ilyen muszály neki pródukálnia olyat amit más gépek aliha pródukálnak.

Úgy emlékszem Alapbázis volt a neve és nem Mátrix. Az Optimus régi testében van amit ki lőttek az űrbe és majd Menydörgés szerzi meg a Mátrix hajsza során.

Sepi:
Mindenestre érdekes, hogy miért nem akar működni neked. Én is Explorerrel és Firefox-al teszteltem az oldalt, és semmi ilyen gondot nem érzékeltem. Kiváncsi leszek, hogy másnál is jelentkezni fog-e ez a probléma.

De hogy visszatérjünk a topik témájához. Köszönöm én is Tyrantnak és Elwoodnak ezeket a számokat. Ezek is azok a számok voltak amiket nagyon imádtam a régi magyar kiadásban. Azért ezekben a sztorikban is látszott, hogy több van Üstökösben, mint amennyit korábban ábrázoltak, és kitünő volt erre a szerepre, amit ráosztottak a történetben. Ki gondolta volna korábban, hogy ennyi sütnivalója van, hogy így kitudja játszani egymás ellen az Álcákat és az Autobotokat azért, hogy megszerezze magának a mátrixot. Nagyon jók ezek a történetek.

Warusz:
Köszi Sepi a 2 ötlet be vált a közvetlen sajnos nem.

Sepi:
Tehát úgy akarod lementeni, hogy rákattintasz a kis képekre és az úgy előjövő ablakban akarod lementeni a képet, igaz? Úgy sajnos nem fog menni, mivel ennél a képnézőnél sajnos nem engedi lementeni a képet. Így a lehetséges megoldások:

1. Lejjebb pörgetsz és a csillagok feletti "Közvetlen linkek a letöltéshez" feliratra kattintva előjön a filelista ahonnan letudod tölteni a képeket például Flashgettel.
2. A kisképek felett nyomsz egy jobb egérgombot, ott megnyitás új lapon, és akkor behozza neked csak a képet egy új lapon a böngészőben, így egyesével is le tudod menteni.

Warusz:
Meg nyomom az egér jobb gombját. Így szoktam általában le töltögetni a képregényeket legalábbis eddig így csináltam.

Előre ugró ablakokat meg néztem de semmi hiába engedélyeztem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése