HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
iktriad:
Ez több annál. Egyszerüen remek rész. Ciklon tépelődése, a Csatár/Vadászeb kettős, ahogy a történet szereplői, mint valami kirakós darabjai megjelennek elöttünk, és még a rajzok is egészen jók. Köszi Elwood& tyrant. Várjuk epekedve a folytatást!
keildavid:
Ez a Transformers történet nagyszerű!Csak így tovább!
Sepi:
Frissültünk!
TF - Reflektorban Ciklon
mad47:
Há' nehogy összekeverjétek má' Röppenytű foton taszító fegyverét Mogi félautomata rakétavetőjével! Azé' nem mind1! :D Meg Ő inkább használná az energo kardot szerintem. Zúzni... Nameg a Holdon lezajlott párbaj után nemigen szívatná már Össztüzet ilyesmivel, idézem "mi jobban dolgoz együtt mint egymás ellen". :D Na legalább azt is megtudtam ki az a Mucsai. Nem egy sztárszereplő, vagy csak én nem láttam még... Bocs a Mucsai fanoknak... végülis a Reflektorfényben Kup-ban nagyot alakít.
elwood:
Na, vettem a fáradtságot, és megnéztem az oldalt. Portyázóra/Kék Villámra a fegyveréből következtettél? Mert ha igen, akkor ott kell lennie egy Légirobotnak is a duplacsövű fegyverből ítélve. (Tudom, Mogorvának is ilyen van, de ő pár kockával korábban máshol volt.) A játékokban Parittyának és Röppentyűnek is duplacsövű fegyvere volt, de a marveles/rajzfilmes karakterrajzokon azt hiszem már csak Parittyának volt ilyen fegyvere.
Az Ámokfutó/Futkosó témában már nem merek véleményt nyílvánítani. Én csak azt tudom melyik fehér és melyik fekete, az meg itt nem mérvadó.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése