HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1070/1241) > >>

Optimus Prime:
Az alapbázis korábbi részeiben 1-2. rész még látható pár ismerős. Sztuntikon és Csatarobot is, ők fogadják a vendégeket. A 2. részben is feltűnnek, de csak a háttérben mikor Buster kiszökik. A gestalt nem bevetése Üstökös ellen - habár hasztalan lett volna - engem is zavart, 'most mi, miét nem?'
Na de látom sokaknak feltűnt pár zavaró tényező. Sok szereplő hiányzik pl. Fejmesterek és Célmesterek, bár Agymosó feltűnik itt-ott, de a nagy csatában ők miért nem voltak ott? Vagy meglehet Üstökös lelépett mielőtt még többen jöttek volna. Viszont akik totál kimaradtak: Védőbotok, Szerkesztettek, Sztuntikon, Csatarobotok, Fejmesterek, Célmesterek. Bár ezekből a fele már korábban eltűnt, pl. Pusztító a képregényben mindössze kétszer szerepel! A legtöbb nagy ágyú is egy-két szám után kiesik a történet veveztésből. De én tudok még egy bakit: nézzétek meg az "Álca klub" számban, amikor Össztűz tréningezik kik is vannak ott, érdekes.

KiD:
Ők a Fejmesterekkel érkeztek.

Warusz:
Hát nézzük az Autobotok részéről annyiban lehetne gondolni, hogy a társaik az életmentő kamrába kerültek az álcákkal való csata után. Ami most Üstökös után még jobban meg telik és hát Racsni nem sok alkatrészrel kezdelkedik ezt töbször is elmondja és a felszerelése is idelyét múlt. (Itt meg jegyezném úgyan így állt a helyzet Szuper Omega meg épitésénél akit Cáklya rakot össze. Kérdés miből ha nincsenek alkatrészek? Racsninak miért nem jutott ha 1 Óriás robot épitésre jutott?)
Racsninak mondhatni ős küvöleti technikával sikerül csak néha egy-egy botot vissza hozni. Vagy álca technikával, mert ők folyamatosan fejlesztenek és bövülnek. Így az, hogy ő tölük hova tüntek ebben a pillanatban ezek a harcosok. Nem tudom talán nem fértek bele a képregénybe minden esetre féreg elestével Skorpié az Álca sereg vezetői szerep. Legalábbis 1lőre. Bár ha Optimusz ott helyben le csapja a bárkán akkor már csak a színlélőkkel és a nebulosi kapcsolatokkal rendelkező álcákat kellet volna le kapcsolni és akkor a földön nagyjából béke lehetne.

Viszont én arra nem emlékszem, hogy a technobotok és a terrorkonok mikor és hogyan kerültek képbe.

mad47:
Ez nekem is feltűnt! Kb. az egész Marvel G1ben ebben a sztoriban van a legnagyobb robisereg, de hirtelen eltűntek a Védőrobotok, a Csatarobotok, a Sztuntikonok, jaa és a Szerkesztettek. Az előbbi 3 bandát betudtam annak, hogy a Holdon lezajlott csatában adták be a kulcsot, de a Szerkesztettek eltűnése (akik a Holdon nem harccal, hanem a Bárka körüli lakatosmunkákkal voltak elfoglalva) és a Vízikonok semmiből történő megjelenése nem fér a fejembe. Talán átépítették őket? Hisz mindkét kapcsolódó csapat hatfős.
Várom az ötleteket!
Gratula HZS team, megintcsak! Ja és külön köszönet, hogy végre rendet raktatok a kétnevű robotokkal kapcsolatban. (Lőmester mostmár végérvényesen Össztűz)

Asys:
Tyrant-nak és Elwood-nak köszönöm a Marvel Transformers ,,legújabb'' számait!    
Sikerült kielégülnöm Tranformers témában (egy darabig)!          
Mohón vetettem magam rá erre a 7 részre;márcsak azért is,mert régi kedvencemet (az Alapbázisos story-t) újra elolvashattam!Üstökös karakteréből kihozták a maximumot,ez kétségtelen!  
Élmény volt látni,ahogy az eddig megismert Autobotok és Álcák egységes csoportot alkotva összefogtak!  
Amit viszont hiányoltam:az óriásrobotok nem álltak össze (pl. Predaking,Piranacon,Abominus,Defensor,Computron,stb...)!
De hát nem is ez volt a lényeg a történetben!  Ami vitte a prímet:Üsti ravaszsága,Skorponok és Féreg hataloméhsége,valamint Optimusz megfontoltsága és intelligenciája!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése