HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Sepi:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2021. Május 08., 15:41:26 ---Ez alapján, a magam részéről arra tippelek, hogy a Transformers IDW Collection sorozatába akarnak belevágni
--- Idézet vége ---
Nem ez lesz. ;)
roberto:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2021. Május 09., 21:51:32 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2021. Május 09., 21:44:07 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Május 09., 20:17:10 ---Nem kell a furmaxnak tudnia arról, hogy itt honosítás zajlik..
--- Idézet vége ---
Szerinted lenne valaki annyira hülye, hogy szándékosan hirdesse ezt, pláne a kiadónál? Mintha maga alatt vágná a fát..
--- Idézet vége ---
Hát, egyszer valaki odaírta a facebookjukon, ha nem Aldarion vagy Elwood csinálja, akkor nem kell, így szerintem már tudnak róla.
--- Idézet vége ---
És ezt miért kellett oda írni? Továbbá két felhasználó névbõl szerintem sok mindenre nem lehet következtetni.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: roberto - 2021. Május 09., 21:44:07 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Május 09., 20:17:10 ---Nem kell a furmaxnak tudnia arról, hogy itt honosítás zajlik..
--- Idézet vége ---
Szerinted lenne valaki annyira hülye, hogy szándékosan hirdesse ezt, pláne a kiadónál? Mintha maga alatt vágná a fát..
--- Idézet vége ---
Hát, egyszer valaki odaírta a facebookjukon, ha nem Aldarion vagy Elwood csinálja, akkor nem kell, így szerintem már tudnak róla.
roberto:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Május 09., 20:17:10 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2021. Május 09., 19:27:14 ---Ha mégis képregényekre kerül sor, akkor majd gőzerővel megy a mentés :D
--- Idézet vége ---
Nem kell a furmaxnak tudnia arról, hogy itt honosítás zajlik..
--- Idézet vége ---
Intruder:
--- Idézetet írta: roberto - 2021. Május 09., 19:27:14 ---Ha mégis képregényekre kerül sor, akkor majd gőzerővel megy a mentés :D
--- Idézet vége ---
Nem kell a furmaxnak tudnia arról, hogy itt honosítás zajlik..
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése