HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1038/1242) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: elwood ---Szóltam, hogy vegyük le, de Sepi úgy látom, fél munkát végzett, mert a borító azért fent maradt.
--- Idézet vége ---
Igen, azért akartam ott hagyni, hogy kedvet csináljon hozzá.  De ki szedtem a borítót is. Így most már nyoma sincs.

elwood:
keildavid:
Az első kérdésedre választ adott talgaby, annyival egészíteném ki, hogy megkérdezem az érintett feleket, és ha blixxxa beleegyezésével átveszi tyrant a beírást, lehet, hogy hamarabb a végére érünk.
2. Nem tervezem a G1-es karakterlisták megjelentetését. Ma már nem is értem, hogy volt időm annak idején ezekkel vesződni még a DW képregényekhez. A Marvel füzetekben megjelent magyar leírások baromi hiányosak - csak a figurák töredéke szerepel bennük, ezek eredetileg négy külön füzetben jelentek meg, aztán az újságok utolsó oldalaink még összesen vagy +20 oldal - szóval sok meló lenne vele, és erre nekem nincs már időm. Ami megjelent magyar fordításban, így hiányosan megjelentetve szerintem egyfelől gáz, maradjon meg valami a füzetek hangulatából is, amit csak az élvezhet, akinek megvan az eredeti. (A többségük ma is könnyen beszerezhető képregényfesztiválokon/börzéken.)
3. Ezeket a vázlatokat több helyen be lehet gyűjteni, én valamelyik fórumon találtam meg, pontosabbra nem emlékszem. Viszont a deviantarton is láttam már, hogy fent vannak, érdemes beírni a címeket a keresőbe, illetve a War Within rajzolója fent is van rajta, lehet, hogy a guido guidi is.

iktriad:
az utolsó BW képregénnyel kapcsolatban az a helyzet, hogy FENT SEM KÉNE LENNIE az oldalon. Az oldal designváltásakor/átszerkesztésekor véletlenül kikerült, mert már egyszer közel járt ahhoz, hogy kitegyük az oldalra. Szóltam, hogy vegyük le, de Sepi úgy látom, fél munkát végzett, mert a borító azért fent maradt. Ahogy talgaby írta, hamarosan jön a sorozat, nagyobb felbontásban, mint a véletlenül kikerült szám, és javítva rajta pár hiba, ami az elős beírásban még bennmaradt - mert hogy néhányan már így olvasták.

iktriad:

--- Idézetet írta: talgaby ---Arról már bizton nyilatkozhatom, hogy jönni fog. A Matinéban nem tudom, lesz-e, de képregényben igen.
--- Idézet vége ---

Ez jó hír, viszont egyenlőre az utolsó Beast Wars képregényt nem akarja megmutatni az oldal a "letöltések" szekcióban. Nálam a hiba vagy az oldalon?

Filmelőzetes, a testnedveket leszámítva egész jó. Tetszett ez a első 90 mp tini vigjáték/aztán az utsó 50 meg amiről a film igazán szólni fog. Ezeken a kockákon már látszik , miért is került asszem 300 millió dollárba a film... Nagyon várom már! És úgy tűnik, jó is lesz(reméelm)!

talgaby:
Arról már bizton nyilatkozhatom, hogy jönni fog. A Matinéban nem tudom, lesz-e, de képregényben igen.

Silver&Clio:
Hát egy erősebb karambol esetén is folyik mindenféle "testnedv" és most itt nem az utasokra gondoltam.. pl fékfolyadék... benzin vagy gázolaj, hűtővíz...stb..

Dongó bőgése egyenesen gáz.. bár ott ablakmosó folyadékot használ..
Optimus szájából pedig olaj fröccsen amikor találkozik az arclemeze Megatron lánctalpával... Lehet fel kellet volna vonnija az arcvégő maszkját..

Én a Beast Wars képregény folytatását várom még nagyon..

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése