HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1037/1242) > >>

Ubul:
Hi. Comixos voltam még, már ott is naon vártam a G2es Marvel TF-et, és végre elérkezik a nap  rem már csütörtök jön ki belőle egy pici ha más nem, gyerekkorom emlékei már kezdenek előjönni, ahogy agyalok  + a reflektor folytatását is alig várom. Köszi a figyelmet. Pá respect

keildavid:
Optimus Prime köszönöm az infót a TF régi Marveles jellemzésekről!
A Beast Wars sorozat folytatásáról hamarosan kiderül!Jól mondtátok talgaby,elwood!!Ehhez is sok sikert kívánok neked elwood,hogy a Beast Wars-t is hamarosan elolvashatjuk!!!

iktriad:
Köszi a választ elwood, és majd kiváncsian várom a második 4 részt.
Lehet tudni, e hét csütörtökön mire számíthatunk TF frissítésileg (na már ha lesz persze)?

Optimus Prime:
kelidavid a régi Marveles jellemzések összese (szép magyar szó) fent van az oldalamon. Tény, egyesek hiányosak, jó ideje tervezem javítani őket valamint párat jómagam fordítottam. Sokan nem szeretik manapság, de számomra mindig az marad a canon.

keildavid:
Köszönöm a válaszokat elwood!A Dreamwave-es TF vs. G.I. Joe minisorozathoz sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!!!Ami a jellemzéseket,leírásokat illeti,igazad van,tényleg hosszú,a magyarul megjelenteket leközölni tényleg gáz lenne,mert némelyikük hiányosak!!Természetesen meg tudom érteni,valóban sok nehéz munka lenne!Akkor tfarchive.com-on és az iacon.atw.hu-n jól láttam,hogy négy füzetbe jelentek meg a TF jellemzések,leírások!Hmmmm...ez aztán nagyon érdekes!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése