HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1027/1242) > >>

mad47:
Ez a Beast Wars v2. 01. ezt már láttam itt a HZS-n. Pedig várom a folytatást, mert eddig ez a legismeretlenebb terület számomra is, de már elkezdtem nézni Youtube-on a részeket.

iktriad:
Sikerült meglepnetek ezzel a projektel, örülök neki. Ennek a sorozatnak a részeit absuólút nem ismeremzóval várom majd a fojtatást. Megintcsak köszi az alkotóknak.

keildavid:
Nos ez egy érdekes kezdet a TF honosításnak.Ez Akkor azt jelenti,hogy a következő 3 hónapon is tervezitek tovább folytatni?Úgy tudom ez egy négy részes mini!A comicvine.com-on láttam,hogy van egy 4.számig megjelent Beast Wars Sourcebook!Ha jól mondom,ezekben vannak a karakterek jellemzése,leírása!Hát ezt biztos nem tervezitek felrakni,ahogy a Marvel TF G1 jellemzést,leírást sem!Mert ahogy mondtad elwood,nagyon hosszú lenne,és nem biztos hogy lenne rá időd!Megtudlak érteni!Nos elwood és Tyrant TF képregényekhez sok sikert kívánok nektek!

Sepi:
Akkor most már rendesen:

Frissültünk!
TF - Bestiák Háborúja v2 #01

Silver&Clio:
Sepi ez tetszett. ma már Csütörtök van szóval vagy későn érkeztem vagy túl korán  ..

Az új trailert meg tényleg várjuk már meg HD minőségben és ne ezen a vacakon follyon ki a szemünk..
A Star trek filmet megnézem most hétvégén ,legalább látom az ROTF előzetest...lehet már szinkronosan..bár inkább angolul szeretném..

"All Hail Shame McCarthy! " Ügyes irónai Optimus. Hagy idézzek most tőled mert elég jól összefoglaltad amit mi régi Tf rajongók (legalábbis nagy részünk) gondol.

Az IDW kezdeti szotrija Simon Furmantól "Beszivárgás" Viharhizó" "pusztítás" ( még ide jön 3 reflektrofényben epizód és a Maximus Dinobot's ahol Furamn zanzásítva elvarja a szálakat) vonalvezetése.. mint Halott univerzum, nova Prime... Jhiaxus kísérletei, mint Monstruktor akit még Super Omega sem tudott legyőzni.. Vagy olyan ellenfél mint Menydörgés..

és ekkor jött az All Hall Megatron Shame McCarthy-től.. az eddigi történtszál el lett felejtve és olvashattuk hogy zúznak az álcák a Földön..

És most az idézet: "az IDW Furman vonalvezetése után az IDW All Hall Megatron Shame-től Körülblül mintha a Star Wars után néznék a Barátok közt sorozatot.." (mondjuk sokan szeretik és nézik ezt a Magyar szappanoperát nincs is ezzel gond)

Bubacsik ! Mi a filmet úgy is hívjuk hogy "Bayformers" lévén nem képregényadaptáció mégha az elején azt is hangoztatták róla. Kb: annyni köze van a képregényekhez hogy stimmel egy két név, és szintén alakváltó óriás robotok szerepelnek benne,valamint szintén erre a kis "sárgolyóra" sikerült tévednijük..

Hogy mi miért nem olyan a filmben mint a képregényben ezen meg már szana-szét vitatkoztuk magunkat egy pár fórumon.
Ha enynire idegesít akkor egyszerűen a második részt hagyd ki.
Gyere és légy hűséges olvasója az itteni csapatnak. A Hálózsákon mindig lesz új TF képregény a legnagyobb örömönkre!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése