HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
zozi56:
Meg engem is.
Sepi:
--- Idézetet írta: Optimus Prime ---Nekem egyébként nagyon bejön a 2003-as Hulk film, az újat nem láttam. Még két emberől tudok, akinek tetszett a film rajtam kívül.
--- Idézet vége ---
Engem is nyugodtan hozzászámolhatsz.
Optimus Prime:
--- Idézetet írta: budacsik --- Le lehetne húzni a Wc-n a TF filmeket ha csak a technológia nem szólna melletük! De egyébként nagy nullák és nem sok közük van a képregényhez! Legsziveseben megütném a forgatókönyv írót akárki is az! Na de remélem a Woéwerine (farkas) film azért jobb lesz! Habár az X-men filmek is elég gyengén szerepeltek! Szerintem azok a jó képregény filmek amikben a marvel készítő ként is részt vesz (marvel studio) lásd:Vasember, Hihetelen Hulk, Punisher-War Zone! Ezek igazi faxa képregényfilmek! A többi meg mehet a levesbe! (mármint a marveles filmek közül) Kiváncsian várom a ti véleményeiteket ezzel kapcsolatban!!!
--- Idézet vége ---
Roberto Orci és Alex Kurztman írták az előző filmet John Rogers első vázlatai alapján. A poszteren, stáblistán is az áll "Based on Hasbro's Transformers figures" azaz a Hasbro Transformers játék figurái alapján. Nem a rajzfilm, nem a Marvel képregény, nem az All Hail Megatron alapján, hanem szimplán a figurák alapján. Míg az említett filmek mindegyike még most is a Marvel Comics kezében van és Stan Lee is tudtommal aktív. A Transformers viszont játék volt előbb és egyedül örök és biztos jogtulaja a Hasbro.
Nekem egyébként nagyon bejön a 2003-as Hulk film, az újat nem láttam. Még két emberől tudok, akinek tetszett a film rajtam kívül.
Végső trailer egyébként ma este 9 és éjfél között, saccra. A hivatalos oldalt most is meg lehet látogatn kapott egy kis frissítést és a Battle for the Allspark V2 is elindult.
Sepi:
--- Idézetet írta: mad47 ---Ez a Beast Wars v2. 01. ezt már láttam itt a HZS-n.
--- Idézet vége ---
Igen, mivel ezt korábban, még a régi oldalnál beélesítették az illetékesek, csak az új oldalnál én ezt elfelejtettem, és kiraktam a többi képregénnyel együtt. Persze elwood kiszúrta a hibát, ami amúgy nem lett volna nagy baj, csak ők már készültek egy javított változattal, így most szépen kicseréltük erre az új változatra a régit. Tehát aki már korábban, az új oldal indulásakor letöltötte a képregényt, jobban jár ha most újra leszedi, mert több minden is javítva lett benne.
Angelus (szabi):
Köszi a Frissítést,ügyan korábban már olvastam de jó volt újraolvasni.
A BW-t meg tessék szorgosan nézni
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése