HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Ubul:
Köszi srácok az új "refit", mindig nagy bizalommal nézek elébe, eddig nem csalódtam és sztem nem is fogok. Ez a rész is kitet magáért. (bár egy refi rész nem tetszet annyira de az nem a Ti bűnötök) Nekiesek 3x is elolvasni na meg a vinyón jó helye lesz
Dark:
Ezer köszönet az új részért, mint mindig most is elsőrangú a fordítás és a beírás...
Igazság szerint a Leleplezés vonal egyik része se jobb vagy rosszabb a másiknál, nekem mind a négy rész nagyon tetszik...csak kicsit össze lett préselve sajnos...
A mozifilmet már én is nagyon várom...próbálom nem minden nap mégnézni az új trélert
keildavid:
Tényleg ez egy nagyon jó kérdés!Arra én is kíváncsi vagyok!Úgy tudom még van néhány Reflektorfényben sorozat,amik még nem jelentek meg a HZS-n!Ezeket most nem szeretném felsorolni!Mert akkor lelőném a poént!De a TF Reflektorfényben összes részét tervezitek honosítani?
iktriad:
Én is csatlakozom a megköszönök táborához a szokásos magas szinvonalú fordítás végett tyrant és elwood.
A rajzok talán ebben (meg a Ciklonos részben) a legjobbak, a történet is rendben van, jön a végkifejlet.
Ja, ha már lehet kérdezni, a Reflektorfényben Blurr is hamarosan olvasható lesz magyarul? (mondjuk, a Csatáros befejező rész után)?
Asys:
Tyrant-nak és Elwood-nak köszönöm a Reflektorfényben:Kettősalkusz TF képregényt!
Változatlanul szép a grafika,mozgalmas és izgalmas a story!
Több szálon fut a történet,üresjárat nem nagyon tapasztalható benne!
Monstruktor,Husáng,Hatlövet és Mennydörgés;azt a mindenit,mi lesz itt?!
Nemezis Prime-ról nem is beszélve...
Nem irigylem az Autobotokat!
Kettősalkusz végzete kicsit kiszámítható volt;Rodimusz frankón pofára ejtette...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése