HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
keildavid:
Hát igazad mondtál iktriad,azok még valóban nem aktuálisak!Az általad Blurr,Jazz és Drift!A tfarchive.com-on láttam,hogy ezek közéjük van még 3 cím,de ezek még nem jelentek meg Amerikába!Remélem nem lővöm le a poént,de ha jól láttam ezeket tervezik az IDW-sek megjelentetni:Cosmos,Cliffjumper és Metroplex!
iktriad:
--- Idézetet írta: Hans von Luck ---Ezer köszönet az új részért, mint mindig most is elsőrangú a fordítás és a beírás...
Igazság szerint a Leleplezés vonal egyik része se jobb vagy rosszabb a másiknál, nekem mind a négy rész nagyon tetszik...csak kicsit össze lett préselve sajnos...
A mozifilmet már én is nagyon várom...próbálom nem minden nap mégnézni az új trélert
--- Idézet vége ---
Mindet lehet a HZs-n olvasni, kivéve az általam kérdezettt Blurr-t, és még kettőt(Jazz, Drift). de azok nagyon friss anyagok, még nem aktuálisak.
Nulladikalany:
Köszi az újabb részt. Most megint rákattantam a TransFormes-re, valószinüleg a gyakori frissítés miatt.
mad47:
--- Idézetet írta: keildavid ---Ja még valamit!Ha jól látom és ezek szerint minden csütörtökön lesz TF képregény!És úgy tudom sorban ezek jelennek meg,ahogy eddig is volt!TF Reflektorfényben,Marvel TF G1,Dicsőség Megatronnak és a Beast Wars!Bár egy kimaradt!A Dreamwave-es TF vs.G.I. Joe!
--- Idézet vége ---
Hát az én véleményem az hogy a G.I. Joe-s sorozat ne menjen a többi rovására. A többi szerintem érdekfeszítőbb! A mostani pedig... Kár hogy érződik rajta hogy siettették a befejezést, mert feltűnően pörögnek az események (Nemezis P. egyszercsak ott terem a Garrus9-en, Hatlövet legutoljára roncsként szerepelt a Pusztítás 6.ban, stb.). A rajzok minősége nekem etalon, O. P. például itt a leginkább olyan amilyennek lennie kell egy Fővezérnek, erős, robusztus, és egyszerre passzol is az altmódjához, a kamionhoz. Vajon az AHM-ben látott halott O.P. az Nemezis műve?? Pont kérdezni akartam hogy a földi Álcák eltűntek ebben a sztoriban, de kezd összepasszolni azzal a szállal...
Grat a honosításhoz, szép munka!! All Hail HZS!!!
Angelus (szabi):
Hálás köszönet érte,várjuk azért a G1 folytatást is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése