HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
mad47:
Teljesen egyetértek. Szerintem is méltalanul lett "elnyomva" ez a sztori az AHM javára. Ezt a Halott univerzumos dolgot komolyabbnak, nagyszabásúbbnak találom mint az Álcák általános tombolását Manhattan-ben. Persze mivel nem ismerem az AHM végét így nem írom le azt se, de kár hogy így össze lett tömörítve. Silver&Clio is rámutatott a Gorlam P./Kibertron kérdésre... Plusz Keményfej, nameg az a "tó" aminek az eredete szintén nyitott kérdés maradt... Kár. DE azért így se rossz.
Silver&Clio:
Hát ez az amiért haragszom az IDW-re!
Most tisztán olvashattátok hogy Csatár reflektorfényben minden másról szólt csak róla nem.. Furmann zseniálisan tud tömöríteni de szerintem ez már az ő tudományát is meghaladta.. Szerintem ez már nagyon zsúfolt volt, epikus csaták maradtak ki, a halott univerzum meg túl egyszerűen lett elintézve.. Egyébbként valóban annakidején ezt még úgy tervezték hogy 3 vagy 4 füzetben fogják kifejteni és Csatárnak külön spotlight-ja lett volna. De Furmannt besürgették és hozták az All Hall Megatront!
Ne haragudjak az AHM-re? Miért nem tudták megvárni azt a 4 füzetet?
Számomra érthetetlen maradt a Gorlam Prime mint cybertron megjegyzés.. Akkor ezekszerint két Cybertron lett? Éjjvadász meghalt? És mi lett Keményfejjel? élőhalott lett? vagy nem hagyhatja el a Gorlam Prime-ot?
A Maximus dinobots folytatás azét is kellet mert ott is maradtak elvarratlan szálak ha azt is ide zsúfolták volna be ahhoz már kódfejtés kellet volna..
Na most jól kimorogtam magam.. Pedig 2 évvel ezelőtt annyira megörültem az IDW új sztroijának.. amikor olvastam a Beszivárgás első füzeteit..
Sepi:
--- Idézetet írta: Optimus Prime ---Sepi: mondjam, hogy én se látom a bannered? Nekem is olyan van, csak ne olyan profi. Amit Painttel é IrfanViewval összetudtam dobni.
--- Idézet vége ---
Nem, tényleg nem poénkodtam, egyáltalán nem láttam ott semmi képet. Most viszont látom, így fogalmam sincs, hogy mi lehetett akkor a probléma.
KiD:
Nekem bejöt a grafika. Viszont Csatár alig volt benne jobban reflektorfényben, mint én.
zozi56:
--- Idézetet írta: dr samson ---Na, igen, azt háromszor egymás után töltöttem fel, de akkor is csak egy fehér oldalt dobott ki a galériában, de ha rákattintotok, akkor behozza rendesen.
--- Idézet vége ---
Töröld az előnézeti képek mappájából a megfelelő kis képet (ha nem tudod, melyiket kell, akkor mindet), az oldal akkor újra létrehozza majd őket. Megcsinálnám én, de most megint nem tudok ftp-zni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése