HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1000/1242) > >>

SilverTea:
Jó volt ez a lezárás, bár az igaz, hogy el lett sietve. Még 4-5 fejezetet el tudtam volna képzelni.
A grafika nekem nagyon bejött, szeretem ezt a stílust. Az elején még kicsit szoknia kellett a szememnek, miközben olvastam. Elég szokatlan volt.

Köszi a fordítást, elwood és Tyrant!

keildavid:
Nos Optimus Prime: azt mi tudjuk, hogy az All Hail Megatron a folytatás. De arról érdeklődnénk, hogy a további dolgok ki fognak-e derülni. Pl. mad47 a Maximum Dinobots sorozatról érdeklődött. Én pedig felsoroltam néhány Alakvátót, akikről még nem derült ki, hogy mi lett a további sorsuk.
Asys: abban igazad van, hogy a BW vol.2-nek és a Marvel G1-nek vége lesz. De a G2-es sorozat lesz a későbbiekben. Persze csak akkor, ha végére ér a G1 sorozat. Ha jól mondom jó pár hónap múlva fog kiderülni az egészről, hogy mi lesz.

dr samson:
Na, igen, azt háromszor egymás után töltöttem fel, de akkor is csak egy fehér oldalt dobott ki a galériában, de ha rákattintotok, akkor behozza rendesen.

Warusz:
Köszi a frissítést nagyon klassz lett. Először le töltésnél azt hittem az 5 oldal rosszul lett fel téve mert nem töltötte be de aztán láttam, hogy mégis jó.

Asys:
Én is köszönöm Elwood-nak és Tyrant-nak a TF-Leleplezés-Csatár című képregényt!    
Nem semmi,hogy megy az idő...  
Nemsokára a BW vol. 2.-es és a G1-es storynak is vége,sajnos!Tetszett az Autobotok ravaszsága,ahogy megfordították az állást;Optimusz és Arcee különösen jól nyomta!  
Nekem tetszett a grafika;először kicsit furcsa volt,de aztán olyan érzést keltett (bennem),mintha rajzfilmet néznék képekben!  
Tartom a többiek véleményét,kicsit elsiették a végkifejletet az alkotók,ami viszont így is rendkívüli volt!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése