HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
--- Idézetet írta: mad47 ---Optimusz jól le-Száguldózta Nagyágyút az utolsó szám végén... :D
--- Idézet vége ---
Basszus, de jó hogy szólsz! Direkt javítom az ilyen hibákat, de ez elkerülte a figyelmemet. Ezt az oldalt ki fogom javítani és le fogom cserélni, úgyhogy aki letölti, töltse le majd újból. Ha bárki hasonló hibát talál, kérem szóljon!
Asys:
A történetben szereplő Autobot színlelők ,,standard'' színlelők!
1.Pincher-skorpió
2.Longtooth-kétéltű harci jármű (ő Agyar)
3.Doublehead-jet!
Álca megfelelőik:
1.Bludgeon-tank
2.Octopunch-rák
3.Stranglehold-orrszarvú!
Thunderwing alias Mennydörgés ,,mega'' színlelő!
Kár,hogy anno róluk nem csináltak egy eredetstoryt,mint a Fejmesterekről...
mad47:
Jaaaa, az ott [span style=\'color:#000000;background:#000000\'] márpedig tényleg Sokkoló. [/span]
mad47:
Köszönet a megapack-ért! Nekem a Halálos szenvedély c. részben szereplő Autobotok az eddigi legelvontabb karakterek! Itt a külalakra gondolok. Duplafejnek csak a páncéljának van két feje, így nem értem honnan a név, mivel ugye ez a Színlelősdi dolog nem olyan régi, Skorponok ötlete volt. Ez elég következetlen lépés volt... Agyarról ugyan nem derül ki hogy Színlelő e, de gondolom ő is, mivel ilyen ocsmány robi nem gördülhetett le Kibertron gyártósoráról. A rajzok szerintem elég gyengék... De a sztorik tök jópofák, az utalások a filmekre okosan el vannak hintve, a fordítás meg szokás szerint zsír. Apropó: Optimusz jól le-Száguldózta Nagyágyút az utolsó szám végén... :D
Asys:
Szerintem,olyan ,,hűdenagy'' poént nem lőttem le...
Különben meg csak feltevés volt!
Most őszintén;nagy darab,lila,kegyetlen,és egy villogó szeme van!Ezek után nehéz kitalálni!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése