HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (63/1241) > >>

Kibertroni Űrtigris:
Végre elkészült a Fejmesterek 1. része. Alakváltás és fel a fejjel!

Kibertroni Űrtigris:
A barátom kísérletezett a szinkronizálással, milyen lett Fülelőként? Tudja, hogy Cudarhoz nem passzol a hangja, az a próba volt.

Intruder:
Köszönöm a válaszokat elwood! :worship: :worship:

A ytube feldobta nekem ezt a kis összeállítást BM Megatronról. Amennyire fura volt nekem régen, most annyira szeretem ezt az óriás otthonkát viselő mániákust. :D

Kibertroni Űrtigris:
Csak szereti és a következetesség miatt.

Nem akar az emailjével regisztrálni.

elwood:

--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2021. Október 11., 19:16:58 ---Név, alakváltás/maximalizál(ód)ás/terrorizálás! Minden japán G1 rajzfilmnél, esetleg a RiD2001-nél is. (Akár a G1-hez is.)
Továbbá minden átalakuláskor vagyis, ha nem mondtak eredetileg semmit sem. Az utóbbiról szeretne véleményt.

--- Idézet vége ---

Általában a fordítók azt fordítják le, ami oda van írva. Nyilván lehet javítani elírásokat, végrehajtani kisebb szerkesztéseket - pl. lehet a japán cybertronokat és destronokat autobotoknak és álcáknak fordítani - de ami nincs ott, azt nem írnám oda. Már csak azért sem, mert a felirat elolvasására is időt kell hagyni. Nem is értem, mihez, hova lenne odaírva "Xy, alakváltás!" ha ki sem mondják.

Biztos kérdezem, és biztos válaszoltál már, de névtelenségbe burkolódzó barátod miért is nem maga teszi fel a kérdéseit? Kicsit fura nekem ez a közvetített párbeszéd.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése