HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (53/1241) > >>

elwood:

--- Idézetet írta: roberto - 2022. Március 27., 01:55:04 ---A Fumax AHM honosítás címe nem sokban tér el az ittenitől, egyszerűen Éljen Megatron!

--- Idézet vége ---
Igen, valószínűleg a 2007-es mozifilmet alapul véve, ahol elhangzott az ominózus "All hail Megatron" (pontosabban feliraton jelent meg), mikor az álcák mozgósítanak és Blackout/Kisülés bejelentkezik, ezzel köszön be, amit Hagen Péter "Éljen Megatron"-nak fordított. (Teljesen meglepődtem, mert azt hittem, minden részt Speier Dávid fordított, de az idszb szerint nem.)

roberto:
A Fumax AHM honosítás címe nem sokban tér el az ittenitől, egyszerűen Éljen Megatron!

Intruder:
És mikor fog megjelenni?

elwood:
Sokban függ attól, hogy kézbe véve milyen benyomást tesz majd. A 30 ropira én is húzom a számat, meg ha annyira akartam volna, megvettem volna már angolul. Másfelől csaknem negyedszázad után kapunk először egy tisztességes TF képregényt magyarul. Szóval meglátom ezt még.

daniel86:
Végül is igen. Furman távozása után szerintem mélypontra került a széria. Az AHM még elment tejföllel, de rettentő sok a sallang. Fele ennyi füzettel sokkal feszesebb történetet kaptunk volna. A Costa féle Ongoingban voltak jó ötletek, csak következetlen, szétcsúszott sztori volt. Eléggé rányomta bélyegét a filmek világa, amitől engem személy szerint a hideg ráz :D.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése