HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (52/1241) > >>

Intruder:
Most csak úgy eszembe jutott: tényleg csak azért szerepelt egy időutazó űrhajó a rid-ben, hogy kiküszöböljék a három kamerás Álca jelenlétét a Wheele füzetben? Mert ők ugye a későbbi All Hail Megatron füzetekben is szerepeltek, ami egy logikai bukta volt.

Intruder:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2022. Március 28., 14:45:27 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2022. Március 26., 16:46:52 ---És mikor fog megjelenni?

--- Idézet vége ---
Áprilisban, ennyit írnak, de náluk előfordul csúszás mostanában többször is.

--- Idézet vége ---
Köszi! Bevallom, hogy unalmas már a hónapok óta tartó várakozás, de így legalább van már valami támpont.

Nem tudom, hogy kinek a műve volt, de mozis "All hail Megatron!" beköszönést a TV2-őn úgy feliratozták, hogy "Mindenki üdvözli Megatront!". :hehe:

Kibertroni Űrtigris:
Ezt muszáj most megosztanom:
Aminap végignéztem a BotBots-t, nem vészes, de az egyik részben a zseblámpa titkos ügynöknőnek férfi hangot adtak méghozzá úgy, hogy Dimlit, az Elveszett Bot zseblámpa egyszer asszonyomnak szólította. Ilyenkor elgondolkozom, mi történhetett a szinkron stúdióban.
A neveket nem fordították, de mentségükre némelyiknek hülye neve van, másoknak, például Burgertronnak a nevét én sem fordítanám le.
A Robots in Disguise-ot itt Álruhás Robotoknak fordították, ez már a harmadik fordítása, amiről tudok az Álcázott Robotok (itt és Cybertron 2. szinkron) és Robotok Álruhában (RiD15 1. részének alcíme) után.

A történet pár perc után kiszámítható, a főgonosz meg pár rész után. Ám derültem párszor rajta, meg kimondottan tetszett Dave, a biztonsági őr dalbetéte. Az Én kicsi pónim Varázslatos barátságot jutatta eszembe, illetve azt, hogy ilyet még TF rajzfilmben nem pipáltam. Nekem a legszimpatikusabb karakter Bonz-Eye volt, a "bonsai" növény.

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: Intruder - 2022. Március 26., 16:46:52 ---És mikor fog megjelenni?

--- Idézet vége ---
Áprilisban, ennyit írnak, de náluk előfordul csúszás mostanában többször is.

KiD:
A 2007-est biztos Speier fordította, akkor csináltam vele az interjút.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése