HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (51/1241) > >>

Feast4:
Ha már lyukak.

A G1. akárhogy, akárhányszor olvasom végig, keresek hozzá hátteret, minden alakommal nekem egyre lyukasabb.

Pl. Megatron eltűnése után, Kibertron fel lett osztva 4 álcavezér közt: Straxus, Féreg, Skorponok, Mennydörgés. Ezek az alatt a pár millió év alatt amíg Megiék aludtak szépen módszeresen haza is  verték az autobot sereget. Volt egy halovány autobot ellenállás amit Maximus és Xaaron vezetett, volt néhány fosztogató banditává silányult autobot egység lásd emeltyük, meg néhány gerilla csapat Lásd Össztűzék.

Miután Megatronék feltámadtak és sikerült helyreállítani a kapcsolatot és megépült az űrhíd is (egyéb ként akkor már sokkoló volt az álcavezér szóval így még furcsább)  nem az lett volna a logikus hogy a földön ragadt álcák visszatérnek és Megatron (vagy Sokkoló) helyre állítja a status quo-t és egy normális sereggel letiporják mind a 20 földön lévő autobotot.

Ehelyett mi volt. Kuncsorogtak itt technológiáért, üzemanyagért, energonért, Trypiconért, meg néha a halott kibertroni álcavezérek katonái megjelentek a földi csapatba és ennyi. Megjegyzendő, hogy miután Féreg lett az álca fővezér valahogy teljesen elsikkadt ez a használjuk ki a Kibertron adta lehetőségeket vonal.

Azt se egészen értem, hogy ez a G1. 52-55-ig story, hogy volt. Miért is kellett Megatronnak egy komplett cselszövés a visszatéréshez? Ráadásul pont Üstökössel. Az álcák vezére mindig a legerősebb. Üstököstől, Sokkolótól még egy ilyen fondorlatos álcapáncél, felrobbantom a bárkát terv még oké. De egy Megatronnak nem oda kellett volna menni és közölni Skorponokkal, hogy: "Figyi már a helyemen ülsz!" És ha önmagától nem áll fel akkor felállítjuk.

Vagy nem bízott abba, hogy face-face ellen le tudja győzni Skorponokot? (mondjuk Sokkoló se tudta és kb. ugyanaz az erőszint) Érdekes, hogy a logika harcosa a tervezés atya volt az aki telibe egyenesen rátámadt Skorponokra, nem Megatron. (Mondjuk Sokkolót se értem. Ha a föld légterébe való belépés meg se kottyant nem kellett volna felkeresni Férget és megkérdezni tőle, hogy szakmailag hogy is volt ez a hagysz engem elégni dolog? Egyébként honnan szerzett űrhajót?)

Na mindegy, csak úgy ez megint sánta.

Ha már Straxus A fandomon olvastam, hogy nem halt meg, amikor Össztűz elégette. A feje egy KR tartájban úszott és onnan irányított tovább. Miután Megatron  felrobbantotta az űrhidat és Megatron a roncstelepre került, az ő tudatmintáját és fiziológiáját felhasználva épített egy "Klón Megatront", amibe belehelyezte a tudatát. A klón sokáig nem is tudta, hogy ő nem a valódi Megatron, ameddig nem akarta átvenni a teste feletti uralmat. Ez pedig egy baromi nagy katyvaszhoz és a klón örültéhez vezetett, aki végül öngyilkos lett    Ez hol jelent meg? Brit képregények?

Intruder:

--- Idézetet írta: elwood - 2022. Április 05., 05:39:33 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2022. Április 03., 19:32:26 ---Most csak úgy eszembe jutott: tényleg csak azért szerepelt egy időutazó űrhajó a rid-ben, hogy kiküszöböljék a három kamerás Álca jelenlétét a Wheele füzetben?

--- Idézet vége ---
A válasz a kérdésedre: igen. Barber híres volt arról, hogy mindent elkövetett azért, hogy befoltozza ezeket a lyukakat a történetekben. Bár nem a kedvenc írom, az egyik dolog, amiért szimpatikus volt nekem, az ez a típusú alázat, amivel a kontinuitást szolgálta.

--- Idézet vége ---
Oké, de a problémám az egésszel, hogy az Álcáknak volt egy időgépük. Zűrzavar megváltoztathatta volna az egész történelmet, de helyette inkább landolt vele az Autobotok álltal ellenőrzött Iakónban és ennyi. Egy ekkora aduászt nem kijátszani számomra érthetetlen. :-\

Turkia: nem rajzfilm, hanem az első Bay filmben mondta Blackout, hogy "Mindenki üdvözli Megatront!".

grey gargoyle:
Április 13. a Transformers kötet megjelenése a fumaxnál.

turkia:

--- Idézetet írta: Intruder - 2022. Március 28., 20:52:33 ---
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2022. Március 28., 14:45:27 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2022. Március 26., 16:46:52 ---
Nem tudom, hogy kinek a műve volt, de mozis "All hail Megatron!" beköszönést a TV2-őn úgy feliratozták, hogy "Mindenki üdvözli Megatront!". :hehe:

--- Idézet vége ---

:D :D :D :D Ne már, tényleg??  De van belőle rajzfilm, ami volt a TV2-n?
Ez olyan, mint megvan nekem az első kiadású magyar Birodalom Visszavág könyv. Jabba a hutt ott simán KALAPOS JABBA!  :brow: :brow:
--- Idézet vége ---

--- Idézet vége ---

elwood:

--- Idézetet írta: Intruder - 2022. Április 03., 19:32:26 ---Most csak úgy eszembe jutott: tényleg csak azért szerepelt egy időutazó űrhajó a rid-ben, hogy kiküszöböljék a három kamerás Álca jelenlétét a Wheele füzetben?

--- Idézet vége ---
A válasz a kérdésedre: igen. Barber híres volt arról, hogy mindent elkövetett azért, hogy befoltozza ezeket a lyukakat a történetekben. Bár nem a kedvenc írom, az egyik dolog, amiért szimpatikus volt nekem, az ez a típusú alázat, amivel a kontinuitást szolgálta.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése