HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2022. Április 05., 05:39:33 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2022. Április 03., 19:32:26 ---Most csak úgy eszembe jutott: tényleg csak azért szerepelt egy időutazó űrhajó a rid-ben, hogy kiküszöböljék a három kamerás Álca jelenlétét a Wheele füzetben?
--- Idézet vége ---
A válasz a kérdésedre: igen. Barber híres volt arról, hogy mindent elkövetett azért, hogy befoltozza ezeket a lyukakat a történetekben. Bár nem a kedvenc írom, az egyik dolog, amiért szimpatikus volt nekem, az ez a típusú alázat, amivel a kontinuitást szolgálta.
--- Idézet vége ---
Oké, de a problémám az egésszel, hogy az Álcáknak volt egy időgépük. Zűrzavar megváltoztathatta volna az egész történelmet, de helyette inkább landolt vele az Autobotok álltal ellenőrzött Iakónban és ennyi. Egy ekkora aduászt nem kijátszani számomra érthetetlen. :-\
Turkia: nem rajzfilm, hanem az első Bay filmben mondta Blackout, hogy "Mindenki üdvözli Megatront!".
grey gargoyle:
Április 13. a Transformers kötet megjelenése a fumaxnál.
turkia:
--- Idézetet írta: Intruder - 2022. Március 28., 20:52:33 ---
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2022. Március 28., 14:45:27 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2022. Március 26., 16:46:52 ---
Nem tudom, hogy kinek a műve volt, de mozis "All hail Megatron!" beköszönést a TV2-őn úgy feliratozták, hogy "Mindenki üdvözli Megatront!". :hehe:
--- Idézet vége ---
:D :D :D :D Ne már, tényleg?? De van belőle rajzfilm, ami volt a TV2-n?
Ez olyan, mint megvan nekem az első kiadású magyar Birodalom Visszavág könyv. Jabba a hutt ott simán KALAPOS JABBA! :brow: :brow:
--- Idézet vége ---
--- Idézet vége ---
elwood:
--- Idézetet írta: Intruder - 2022. Április 03., 19:32:26 ---Most csak úgy eszembe jutott: tényleg csak azért szerepelt egy időutazó űrhajó a rid-ben, hogy kiküszöböljék a három kamerás Álca jelenlétét a Wheele füzetben?
--- Idézet vége ---
A válasz a kérdésedre: igen. Barber híres volt arról, hogy mindent elkövetett azért, hogy befoltozza ezeket a lyukakat a történetekben. Bár nem a kedvenc írom, az egyik dolog, amiért szimpatikus volt nekem, az ez a típusú alázat, amivel a kontinuitást szolgálta.
daniel86:
Ez de jó kérdés! Ha visszautazok a múltba és ott az időgép megsemmisül, lesz-e időgép abban a jövőben ahonnan jöttem? Azt a részt egyszer olvastam, amikor kikerült az oldalra, nekem fejfájdítóan zavaros :hehe:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése