HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (49/1241) > >>

grey gargoyle:
Tegnap átvettem a fumxos TF képregény kötetet. Jó vaskos. A Jazz, Drfit, Blurr, Sziklaugró és Metroplex spotlight van pluszban benne. El fog tartani egy ideig, mire kiolvasom.
Eddigi legdrágább képregényem. :/

Kibertroni Űrtigris:
Boldog húsvétot mindenkinek!
(Mindenki próbálja úgy elolvasni, mintha Fülelő mondta volna. Vagy a haverom Vocoderrel, mintha Fülelő lenne.)

elwood:
Nálam most a gyerek és egy lakásfelújítás visz el minden időt, de remélem, májustól egyszerűbb lesz az élet. Még mindig van kb. 60-70 füzet, hogy beérjem magunkat fordításban, és akkor tudok átállni hobbibeírásra. Azt azonban látni kell, hogy jóval több a megjelenések száma, mint amit beírói kapacitással valaha bírni fogok. Szóval továbbra is nagy szükség lenne valakire, aki ebben be tudna segíteni, mert pl. a Dark Cybertron folyamatosan rendelkezésre áll.

Feast4:

--- Idézetet írta: Intruder - 2022. Április 12., 21:54:18 ---Ami azt illeti erősen Star Wars tematikájú lett a HZs az utóbbi hónapokban. :/

--- Idézet vége ---

Nincs ezzel baj csak, pl. én a Grimmet nagyon szeretem, a Csodaországot is, a Bosszú Angyal storykat, a Múzeumot, nagyon üde színfolt volt a amikor az Annihiláció felkerült, a Generációk is tök jó volt, meg ugye nem a nagy kedvenc TF. Ezek sokszor hiányoznak.

Tök jó volt egyébként amikor anno le tudtátok osztani, hogy a hét ezen a napján ez lesz, ezen a napján meg ez.

Bár gondolom a srácok is úgy vannak vele, mint mi. Munka, család stb. ez meg csak egy hobbi, gondolom nem is mindenki elérhető. Szóval megértem, hogy nincs mindenre idő, de gondoltam rákérdezek hátha.

Intruder:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2022. Április 12., 20:58:04 ---Tényleg gyerekek nem várható, hogy valamelyik IDW-s sorozat frissül esetleg? :( Pond a Dark Cybertron előtt vagyunk. Nagyon jó lenne magyarul is olvasni. (angolul is csak pár részt olvastam sajna)

--- Idézet vége ---
Ami azt illeti erősen Star Wars tematikájú lett a HZs az utóbbi hónapokban. :/

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése