HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (367/1241) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: Sepi - 2016. December 25., 20:17:30 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2016. December 25., 18:08:08 ---Hát ilyenetek van-e?   :brow:

--- Idézet vége ---
Nincs, de találkoztam már vele.  :)

--- Idézet vége ---

Én is, szerintem egy haveromnak megvolt.*

Én meg ezt találtam az imént a polcon, a régi lakásunkban:

Létező szereplő vajon?  :nemtudom:

*KiD: ebből azt a következtetést is levonhatjuk, hogy van egy közös ismerősünk  :hehe:

KiD:

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2016. December 25., 18:08:08 ---Hát ilyenetek van-e?   :brow:

--- Idézet vége ---

Egy haveromnak ez megvolt.

És amikor azt mondom, hogy ez, nem arra gondolok, hogy egy ilyen, hanem arra, hogy pont ez. Legalábbis egy kísértetiesen hasonlóan kopott.  :P

Sepi:

--- Idézet vége ---
Nincs, de találkoztam már vele.  :)

És csak megtaláltam azt az ominózus kulcstartós Transformerst.  :D

Persze nem ilyen rikító sárga, csak a vaku miatt sikerült ilyen bénán a kép.

Asys:
Én is köszönöm a TF - Első Regeneráció befejezését!  :worship:

Jó volt olvasni a visszaemlékezéseiteket az alakváltókról, nekem is hasonló emlékeim vannak!  :rolleyes:

Hétvégén kötelező, kihagyhatatlan program volt a német RTL délelőtti műsora (nem biztos, hogy ebben a sorrendben): Power Rangers, X-Men rajzfilm és természetesen a Transformers rajzfilm!  :brow:
Jó párszor láttam a TF mozirajzfilmet én is, Rodimusz ott lett nagy kedvencem!
(Blurr-től viszont sikítófrászt kaptam, ahányszor felbukkant és ,,beszélt''!)  ;D

A képregényeket elég szépen gyűjtöttem, majdnem mind megvolt; az X-Men és a Marvel Extra mellett a kedvenc sorozatom volt!
Az én kedvenceim is a Straxus-os történet volt (Össztűz remek karaktere miatt, máig az egyik legszimpatikusabb autobot), valamint az Alapbázisos story; jó volt látni, ahogy a két ellenséges tábor összefog és egy csomó alakváltó megjelenik a harc alatt!  :brow:
De imádtam a Fejmesterek és a Színlelők felbukkanását és Unikron eljövetelét is!

A kedvenc játékaim a LEGO mellett a Transformers-ek voltak! Gyerekfejjel ott volt egy robot, ami még át is tudott alakulni valamilyen járművé? Mi másnak örült jobban akkor egy gyerek? Örök szerelem ez, igazán kár, hogy mindkét játék ára manapság a plafont verdesi... (Szóval, örülök, hogy már nem vagyok gyerek!)  ;D
Én is sokat voltam kórházban, ilyenkor kaptam szüleimtől egy-egy mikromester osztagot (3 volt meg: az Air, a Hot Rod és a Monster Truck Patrol)!

A filmekről már eléggé vegyes érzelmeim vannak...
Az első nagyon tetszett! Emlékszem, nem is indult túl nagy durranásnak, a Pókember harmadik részét és az F4 második részét sokkal jobban vártam; de abban az évben, számomra a legjobb film a TF volt!  ;)
Aztán lejtmenetbe kapcsolt a széria...  :-\

Jason Todd:
Hát ilyenetek van-e?   :brow:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése