HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (361/1241) > >>

KiD:
Villámszárnyból volt egy nagyon jó kis kamu kiadás Magyarországon. Értsd, könnyen tört, de cserébe olcsón kaptál igazi szereplőt. Én is megvettem egy nyári táborban, azt hittem, hogy eredeti. Valahol még megvan, de azt hiszem, eltört.

mad47:
Na, ezek azok:

mad47:
Közben nekem is beugrott még néhány: megvolt Villámszárny, kicsi, nem túl jó minőségű, nem tudom milyen kiadás, nade mégiscsak egy tripla változó... Volt egy olyasmi vadászgép, ami a csúcsfej Fürkészekre hasonlított, de hagyományos, csak éppen változtatható nyilazású szárnyakkal. Jaa, és a G2es Megatron is megvolt, terepszínű tank, és a szintén G2es (talán) Optimusz? Amelyiknek a karján volt a löveg, hozzá két rakéta és egy kis pumpával lehetett kilőni őket... Altmódja egy piros-fehér csőrös járgány, hátán a löveggel...

KiD:
Hivatalosan Double Punch néven fut, de így nem szerepelt sehol.

Viszont a japán rajzfilmekben szerepelt egy BlackZarak nevű karakter, aki Skorponok upgrade-elve, szóval gyakorlatilag Skorponok.

Amúgy meg Action Master ő is, csak ő Action Master elite, szóval ő át tud változni mégis... méghozzá úgy, hogy félbehajtod.   :badteeth:

gabo:
uh, ilyenem nekem is volt! Talán valahol még mindig megvan!

--- Idézetet írta: KiD - 2016. December 27., 18:15:03 ---
--- Idézetet írta: ZoliZoltán87 - 2016. December 27., 17:31:38 ---Nekem is játékfigurákkal kezdődött a TF.
De nekem szerintem nem eredetik voltak.
Annyi rémlik belőlük,hogy mindegyiknek fekete volt a törzse,az egyiknek élénk kék volt a keze talán, a másikra viszont tökre emlékszem,hogy narancssárga lábai voltak.Olyan volt két oldalt,mint egy 3-as rákláb.Gondolom Skorponok volt.
Erről a szériáról hallott még valaki?Kíváncsi lennék mik is voltak azok.
A 90-es ével legelején jöttek ki itthon.

--- Idézet vége ---

Ő?

--- Idézet vége ---

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése