HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (362/1241) > >>

ZoliZoltán87:
Uhh.! :blink:
Nagyon hasonlít!!! :)

KiD:

--- Idézetet írta: ZoliZoltán87 - 2016. December 27., 17:31:38 ---Nekem is játékfigurákkal kezdődött a TF.
De nekem szerintem nem eredetik voltak.
Annyi rémlik belőlük,hogy mindegyiknek fekete volt a törzse,az egyiknek élénk kék volt a keze talán, a másikra viszont tökre emlékszem,hogy narancssárga lábai voltak.Olyan volt két oldalt,mint egy 3-as rákláb.Gondolom Skorponok volt.
Erről a szériáról hallott még valaki?Kíváncsi lennék mik is voltak azok.
A 90-es ével legelején jöttek ki itthon.

--- Idézet vége ---

Ő?

ZoliZoltán87:
Nekem is játékfigurákkal kezdődött a TF.
De nekem szerintem nem eredetik voltak.
Annyi rémlik belőlük,hogy mindegyiknek fekete volt a törzse,az egyiknek élénk kék volt a keze talán, a másikra viszont tökre emlékszem,hogy narancssárga lábai voltak.Olyan volt két oldalt,mint egy 3-as rákláb.Gondolom Skorponok volt.
Erről a szériáról hallott még valaki?Kíváncsi lennék mik is voltak azok.
A 90-es ével legelején jöttek ki itthon.

daniel86:
Köszönöm én is a Regen lezárását. Szép volt és nekem is választ adott évtizedes rejtélyekre. Nekem ovis koromban volt az első TF játékfigurám és tuti, hogy Mentő volt :D (anno Racsnira gondoltam, de amikor kezdtek kijönni az,, űrben elveszett számok" felül kellett bírálnom az elméletet) Megvolt Pördülő is és még sok más G2"-es figura is.

mad47:
A Mogorva figuráról mutassatok már képet akinek megvan, ha lehet...! Nagyon kíváncsi vagyok! Köszi!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése