HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Kayamiel:
Magyar nyelvű Beast Wars leírás
https://hu.wikipedia.org/wiki/A_Beast_Wars:_Transformers_szerepl%C5%91inek_list%C3%A1ja
ZoliZoltán87:
É is msot decemberben kezdtem el erősen gondolkozni rajta,hogy beruházok TF figurákra.
Elsőre nekem is Optimusz és Megatron a választottak.
Optimusz mellé tutira Dongót fogom majd Megatronhoz pedig Sokkolót.....majd egyszer. :rolleyes: :lol:
Intruder:
--- Idézetet írta: BuB - 2017. Január 04., 11:28:49 ---Jaja, folytatás, utólag már én is tom, csak anno amikor először gyerek fejjel láttam, úgy képzeltem el, hogy komplett folytatás, tehát Optimus lett a Gorilla új alakban, Ratrapet mindig Dongónak képzeltem, Rhinoxot meg Acélfejnek... sajna anno az első részről lemaradtam, emiatt volt bennem ez, hogy nem tudtam ki kicsoda és a régi szereplőkre próbáltam behelyettesíteni őket.
--- Idézet vége ---
Haha! Én is. :D Én a fejformájuk alapján próbáltam belőni, hogy ki-ki lehet új testben, de Tigartronnál elakadtam.
BuB:
Köszi, nekem is baromira tetszik, kari első két napján csak nézegettem, nézegettem, mint egy hímestojás... kb. 2 órámba telt átalakítani, alig mertem hozzányúlni/tekergetni :badteeth:
--- Idézetet írta: Micho - 2017. Január 03., 22:34:27 ---
--- Idézetet írta: BuB - 2017. Január 03., 22:09:39 --- beruháztam egy Optimusztra, igaz, nem eredeti, elvben vmi utángyártott cucc (az eredeti majd 70 ezer forintocska lett volna... :badteeth:), de nagyon tetszik, igazi karácsonyi csoda lett, mert Dec 24-én reggel hozta meg a postás a kis csomagot Kínából. :D
--- Idézet vége ---
Gratula, Bub, ez tűnik a legkomolyabb cuccnak, leszámítva Feast4 disszidens Imre bácsikájának ajándékait, mert azok verhetetlenek :cool:
Egyébként utólag én is teljesítettem pár gyerekkori kívánságomat, amit a '90-es évek elején nem engedhettek meg a szülők... pl. pár éve vettem magamnak egy klasszikus, korabeli Gameboyt, jó pár kazettával, de mondanom sem kell, hogy kb. egy óra nyomkodás után felkerült a polcra, és azóta se vettem elő :D
--- Idézet vége ---
Jah, nagyon átérzem... a múltkor már megvettem az első komolyabb DC-s figura cuccom, a Liga Box Setet, utána is elég nehéz volt uralkodni magamon, hogy ne tovább, mást ne vegyek :D és azóta ott vannak a polcon (vagy most éppen a dobozban), kicsit gáz, nézegetem, néha fogdosom, de másra már nem futja :hehe: de most meg ugyanezt élem át a TF-ekkel, lemondtam a 70 ezres Optimuszról, így megvettem egy olcsóbb kategóriát, és kapásból ezen felbuzdúlva mellé csaptam egy Megatront is, ha már van Optimus, legyen egy Megatatron is (igaz, azt sajnos a Kínai határról visszafordították, elvben újra elküldte a srác, remélem most már nemsokára ideér... ha ideér...), és most nagyban filózok, hogy milyen autobot-Álca bandát állítsak a két vezér mögé... :D közbe meg azért drága móka ez, hogy csak a polcon tároljam... :-\
És igen, az a Fortres meg Omega figura nem semmi, főleg a 90-es években(?) elég nívós lehetett :D
--- Idézetet írta: Intruder - 2017. Január 03., 23:23:11 ---
--- Idézetet írta: BuB - 2017. Január 03., 22:09:39 ---aztán jött a Beast Wars rajzfilm az RTL2-őn, azt hittem valami folytatás féleség a régi rajzfilmnek :hehe:
--- Idézet vége ---
Mert az is. ;) :nezze: (oké nem teljesen annak a rajzfilmnek, amit néztél, hanem egy külön, G1 sorozat és képregény kombó univerzumnak a folytatása)
Amúgy nagyon tuti az Optimuszod, láttam a fész csoportban is. ;) Meg se látszik rajta, hogy kínai másolat.
--- Idézet vége ---
Jaja, folytatás, utólag már én is tom, csak anno amikor először gyerek fejjel láttam, úgy képzeltem el, hogy komplett folytatás, tehát Optimus lett a Gorilla új alakban, Ratrapet mindig Dongónak képzeltem, Rhinoxot meg Acélfejnek... sajna anno az első részről lemaradtam, emiatt volt bennem ez, hogy nem tudtam ki kicsoda és a régi szereplőkre próbáltam behelyettesíteni őket.
Intruder, azért ez se semmi gyűjtemény :O :D
Kayamiel:
Csúcs az Optimusz és még a mátrix is a mellkasába van ez kész ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése