HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (356/1241) > >>

Intruder:

--- Idézetet írta: BuB - 2017. Január 05., 09:31:25 ---Bár azért Galvatron merész a hópárducra :D
Én asszem Cheetorra inkább Jazzt, vagy Csatárt gondoltam, laza-menő-ügyes karakter.
Arra még emlékszem, hogy Terrasorauhzoz, vagy mi is volt a neve, végig Üstököst párosítottam.

--- Idézet vége ---
Igen, ebből is látszik, hogy a fejforma teória megbukott, mert egy Nagy ágyú féle Cheetor-nak akkor miért van Portyázó feje? A Galvatron fejű Tigartront meg már nem is említem. :D Ezekből nem lehet semmit levonni, BÁR asszem azt is rebesgették, hogy Primal valóban leszármazottja az eredeti Optimusznak, de ez se 100%.
Terrorsaur, igen ő volt a repülő őshüllő és tényleg Üstökös 2.0 volt. :) A Possessed epizódban eredetileg őt szálta volna meg Üstökös szelleme, de végül Waspinatort választották a készítők mondván ki venné észre a változást. :lol:
Apropó Waspinator vagy ahogy itt lett honosítva: Haláldarázs, a sorozatba beraktak egy tuti kis easteregg-et, amiben magát Shrapnelnek nevezi egy kiadós fejre mért ütés után.

TFxlr8r11:

--- Idézetet írta: KiD - 2017. Január 05., 18:04:16 ---
--- Idézetet írta: keildavid - 2017. Január 03., 18:32:14 ---Igen, a Transformers vs. GI Joe (Marvel) minibe van a magyarázat, hogy Űrdongóból hogyan lett Aranybogár. Nekem is régen zavaros volt, de ebbe minden kiderült.
Van néhány része Aranybogárrá változásról az UK 118-ban. Persze nem főtörténet, hanem alternatív.

--- Idézet vége ---

.. Romboló például jó sokat szerepel benne, pedig ekkorra már Szán eltüntette a föld alá.....

--- Idézet vége ---

Elméletileg Romboló előkerülését az UK 199-205-ig tartó TIME WARS történetében megpróbálják megmagyarázni (több kevesebb sikerrel)

KiD:

--- Idézetet írta: keildavid - 2017. Január 03., 18:32:14 ---Igen, a Transformers vs. GI Joe (Marvel) minibe van a magyarázat, hogy Űrdongóból hogyan lett Aranybogár. Nekem is régen zavaros volt, de ebbe minden kiderült.
Van néhány része Aranybogárrá változásról az UK 118-ban. Persze nem főtörténet, hanem alternatív.

--- Idézet vége ---

Én jobban szeretem Aranybogár angol eredettörténetét. Egyrészt jobb sztorinak tartom, másrészt az amerikai verzióban elég sok hiba maradt. Romboló például jó sokat szerepel benne, pedig ekkorra már Szán eltüntette a föld alá. Olyan álcák is fölbukkannak, akiket Szuper Omega hidegre tett, és elvileg a Bárkán kéne feküdniük deaktiválva.

ZoliZoltán87:
Most meg azt nem értem,hogy a G1 27-28 között van a G.I.Joe-s mini.
Ott már halott Optimusz ,a G.I.Joe-s meg vele kezdődik... :headscratch:

Ja ,nem...elnéztem...a 23 után van.Az pont a Halála előtt van.

BuB:

--- Idézetet írta: Intruder - 2017. Január 04., 17:19:22 ---
--- Idézetet írta: BuB - 2017. Január 04., 11:28:49 ---Jaja, folytatás, utólag már én is tom, csak anno amikor először gyerek fejjel láttam, úgy képzeltem el, hogy komplett folytatás, tehát Optimus lett a Gorilla új alakban, Ratrapet mindig Dongónak képzeltem, Rhinoxot meg Acélfejnek... sajna anno az első részről lemaradtam, emiatt volt bennem ez, hogy nem tudtam ki kicsoda és a régi szereplőkre próbáltam behelyettesíteni őket.

--- Idézet vége ---
Haha! Én is.  :D Én a fejformájuk alapján próbáltam belőni, hogy ki-ki lehet új testben, de Tigartronnál elakadtam.

--- Idézet vége ---
He, télleg, mekkora ötlet, hogy a fejük alapján.   :D

Bár azért Galvatron merész a hópárducra :D

Én asszem Cheetorra inkább Jazzt, vagy Csatárt gondoltam, laza-menő-ügyes karakter.
Arra még emlékszem, hogy Terrasorauhzoz, vagy mi is volt a neve, végig Üstököst párosítottam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése