HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (340/1241) > >>

ZoliZoltán87:
Sziasztok!
Kerdeznek egyet(megint);pontosan hany db TF kepregeny var meg honositasra,hogy teljes legyen a kollekcio?
Van valahol egy lista,hkgy mik is mennek/mentek?
Elore
 is koszonom.

iktriad:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2017. Március 12., 15:20:27 ---
--- Idézetet írta: hiphop - 2017. Március 12., 09:16:38 --- Azért kíváncsi lennék rá, Fekete Árnynak hogyan sikerült egyszerre több, mint 3000 autobotot lemészárolni, úgy, hogy ráadásul abban az alakulatban szolgált fővezér is...

--- Idézet vége ---

6-os fázis gondolom azért. Meg egy akkora kavalkádban nem is biztos, hogy találkoztak. De ha visszaemlékszel a fővezér Hatlövettel se bírt egyedül.  Amúgy Overlordról, Hatlövetről és Gyilkokmesterről is igen sok ilyesmi story van. (Amúgy hány 6-os fázisos van még?) Az Autobotok közül hiányolom nagyon az ilyen Zoallfaceket. Minden reményem Maximusban van most.  ;D

Amit én inkább nagyon komolyan tartok az A.I.D. ennyire kemény? Nagyon kíváncsi leszek élesben mit tudnak. Meg arra is Riadó miért kattant meg ennyire? Eleve szólni kéne a többieknek és ameddig ke van kötve kinyírni.

Viszont Mogorva visszatért. Azért ő és Tarn szerintem szép pár lesznek. :D

--- Idézet vége ---

Az Á. I. D.-t bőven lesz alkalmunk látni, főleg a 2. évadot dominálják majd.
A 6-os fázisosok közül szintén lesz valaki, aki előkerül, és hamarosan az is kiderül, hogy hogy keletkeznek.
Gyilokmester azt hiszem nem 6-os fázisú, csak komoly ellenfél. Mellesleg éppen most került elő a legfrissebb Lost Light(Elvesezett Fény) füzetben.
Mogorva pedig tartogat meglepetéseket, ráadásul a következő füzetben.

Köszönet a két 7. rész fordításáért.  :worship: :worship: :worship:

Feast4:

--- Idézetet írta: hiphop - 2017. Március 12., 09:16:38 --- Azért kíváncsi lennék rá, Fekete Árnynak hogyan sikerült egyszerre több, mint 3000 autobotot lemészárolni, úgy, hogy ráadásul abban az alakulatban szolgált fővezér is...

--- Idézet vége ---

6-os fázis gondolom azért. Meg egy akkora kavalkádban nem is biztos, hogy találkoztak. De ha visszaemlékszel a fővezér Hatlövettel se bírt egyedül.  Amúgy Overlordról, Hatlövetről és Gyilkokmesterről is igen sok ilyesmi story van. (Amúgy hány 6-os fázisos van még?) Az Autobotok közül hiányolom nagyon az ilyen Zoallfaceket. Minden reményem Maximusban van most.  ;D

Amit én inkább nagyon komolyan tartok az A.I.D. ennyire kemény? Nagyon kíváncsi leszek élesben mit tudnak. Meg arra is Riadó miért kattant meg ennyire? Eleve szólni kéne a többieknek és ameddig ke van kötve kinyírni.

Viszont Mogorva visszatért. Azért ő és Tarn szerintem szép pár lesznek. :D

hiphop:
Köszi, ez szuper rész volt! Mondanám, hogy várom, mi lesz a kövi részben, de tudom rá a választ:) Viszont jó volt végre magyarul olvasni. Azért kíváncsi lennék rá, Fekete Árnynak hogyan sikerült egyszerre több, mint 3000 autobotot lemészárolni, úgy, hogy ráadásul abban az alakulatban szolgált fővezér is...Jól tudom, hogy Fekete Árnyról ezután már nem lesz semmi sztori?

Köszi még egyszer a honosítást! Határozottan feldobtátok a napomat.

KiD:
Jó szám is az.  :cool:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése