HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
Szóval holnaptól FöldSzikra a Nickelodeonon.
A kábeles epizódösszefoglaló szerint Twitch neve Fricska, Trash neve Hadar lesz.
Wheeljack pedig VolánJack :badteeth:
elwood:
Gratulálok!
Kibertroni Űrtigris:
Sikerült a haveromnak befejezni a Fejmestereket.
Nagyon köszönjük szépen a rengeteg segítséget!
Autobotok, alakváltás és guruljunk!
Fejmesterek, alakváltás és fel a fejjel!
Célmesterek, célra tarts!
Kibertroni Űrtigris:
FöldSzikra port.hu leírás:
"A két testvér, Robby és Mo Malto véletlen szikrával életre kelt pár földi születésű alakváltót, a terraiakat. A család esküt tesz, hogy megvédi az új botokat, míg a terraiak kibertroni gyökereiket kutatva megtanulnak transzformerekké válni."
Tudom, hogy a port.hu leírásai majdnem mindig marhaság, de terminológiai szempontból ígéretes. Végre Kibertron.
Kibertroni Űrtigris:
--- Idézetet írta: Intruder - 2022. November 12., 15:21:26 ---
--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2022. Október 31., 08:50:06 ---Arra a Transzmetál Megatron vs Car Robots "Lángimusz"/Optimusz fővezér képre kíváncsi lennék, mert nem sikerült rábukkanni.
--- Idézet vége ---
8:48-nál:
A Földszikra promójára reagálva van rá esély, hogy nem ilyen vegyes vágott szinkront fog kapni, mert más sorozatnál már megtörtént, hogy a reklámban nem fordították le a neveket, de a sorozatban meg igen. Amúgy nagyon remélem, hogy a Prime után bő 10 évvel végre temethetjük az angol nevek erőltetését!
--- Idézet vége ---
Köszönöm!
Én is remélem, de nagyon.
Amúgy egyszer láttam a YouTubeon egy régi CN Cybertron promót, ahol az Álcák Megtévesztők voltak, de a sorozatban Robotikák, mint az Energonban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése