HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (35/1241) > >>

Kibertroni Űrtigris:

--- Idézetet írta: Intruder - 2022. November 12., 15:21:26 ---
--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2022. Október 31., 08:50:06 ---Arra a Transzmetál Megatron vs Car Robots "Lángimusz"/Optimusz fővezér képre kíváncsi lennék, mert nem sikerült rábukkanni.

--- Idézet vége ---
8:48-nál:

A Földszikra promójára reagálva van rá esély, hogy nem ilyen vegyes vágott szinkront fog kapni, mert más sorozatnál már megtörtént, hogy a reklámban nem fordították le a neveket, de a sorozatban meg igen. Amúgy nagyon remélem, hogy a Prime után bő 10 évvel végre temethetjük az angol nevek erőltetését!

--- Idézet vége ---
Köszönöm!
Én is remélem, de nagyon.
Amúgy egyszer láttam a YouTubeon egy régi CN Cybertron promót, ahol az Álcák Megtévesztők voltak, de a sorozatban Robotikák, mint az Energonban.

Intruder:

--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2022. Október 31., 08:50:06 ---Arra a Transzmetál Megatron vs Car Robots "Lángimusz"/Optimusz fővezér képre kíváncsi lennék, mert nem sikerült rábukkanni.

--- Idézet vége ---
8:48-nál:

A Földszikra promójára reagálva van rá esély, hogy nem ilyen vegyes vágott szinkront fog kapni, mert más sorozatnál már megtörtént, hogy a reklámban nem fordították le a neveket, de a sorozatban meg igen. Amúgy nagyon remélem, hogy a Prime után bő 10 évvel végre temethetjük az angol nevek erőltetését!

Kibertroni Űrtigris:
28-án már magyarul is jön a FöldSzikra a Nickelodeonon és NickToonson.
Néztem egy magyar előzetest és a narrátor Űrdongót Űrdongónak, míg Optimuszt Optimusz Prime-nak nevezte. (Az Álcák persze Álcák.) Remélem, a sorozatban fővezér lesz.

KiD:

--- Idézetet írta: elwood - 2022. Október 29., 09:07:44 ---KiD, itt érdeklődnék, hogy hogyan haladnak a marveles karakterleírások fordításai, mert most úgy vagyok vele, hogy ha végzek minden fordítással, még megcsinálnám/befejezném azt is, és a beírói tapasztalataimat azzal frissíteném fel. (Kérdés a nevek feltűntetése, mert a kötetek angol névsorrendet használnak, ami magyarul követhetetlen káoszt okoz majd, a magyar név szerinti ábécé-sorrend viszont lehet, hogy megzavarja azt, aki nem ismeri a magyar neveket. Szóval ez ügyben is várom a javaslatokat.
--- Idézet vége ---

A kérdés első felére válaszolva, szarul, de büszkén. Télen most lesz időm kicsit foglalkozni vele újra, de ha be szeretnél szállni, egyeztessünk priviben, gyere nyugodtan.

Ami az ABC-t illeti, engem sosem zavart a magyar füzetekben, hogy látszólag random érkeztek a szereplők, ha az Univerzum füzetekben is össze-vissza lennének a nevek (lévén követnék az angol sorrendet), engem speciel az sem zavarna. De van benne igazság, hogy nehezebben kereshető úgy konkrét szereplő. Én mindenesetre az angol sorrendben indultam neki.

Kibertroni Űrtigris:
Szerintem a karakterleírásokat célszerű lenne mindkét sorrendben feltölteni persze, ha van rá elég tárhely kapacitás.

Arra a Transzmetál Megatron vs Car Robots "Lángimusz"/Optimusz fővezér képre kíváncsi lennék, mert nem sikerült rábukkanni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése