HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (35/1241) > >>

Intruder:

--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2022. Október 31., 08:50:06 ---Arra a Transzmetál Megatron vs Car Robots "Lángimusz"/Optimusz fővezér képre kíváncsi lennék, mert nem sikerült rábukkanni.

--- Idézet vége ---
8:48-nál:

A Földszikra promójára reagálva van rá esély, hogy nem ilyen vegyes vágott szinkront fog kapni, mert más sorozatnál már megtörtént, hogy a reklámban nem fordították le a neveket, de a sorozatban meg igen. Amúgy nagyon remélem, hogy a Prime után bő 10 évvel végre temethetjük az angol nevek erőltetését!

Kibertroni Űrtigris:
28-án már magyarul is jön a FöldSzikra a Nickelodeonon és NickToonson.
Néztem egy magyar előzetest és a narrátor Űrdongót Űrdongónak, míg Optimuszt Optimusz Prime-nak nevezte. (Az Álcák persze Álcák.) Remélem, a sorozatban fővezér lesz.

KiD:

--- Idézetet írta: elwood - 2022. Október 29., 09:07:44 ---KiD, itt érdeklődnék, hogy hogyan haladnak a marveles karakterleírások fordításai, mert most úgy vagyok vele, hogy ha végzek minden fordítással, még megcsinálnám/befejezném azt is, és a beírói tapasztalataimat azzal frissíteném fel. (Kérdés a nevek feltűntetése, mert a kötetek angol névsorrendet használnak, ami magyarul követhetetlen káoszt okoz majd, a magyar név szerinti ábécé-sorrend viszont lehet, hogy megzavarja azt, aki nem ismeri a magyar neveket. Szóval ez ügyben is várom a javaslatokat.
--- Idézet vége ---

A kérdés első felére válaszolva, szarul, de büszkén. Télen most lesz időm kicsit foglalkozni vele újra, de ha be szeretnél szállni, egyeztessünk priviben, gyere nyugodtan.

Ami az ABC-t illeti, engem sosem zavart a magyar füzetekben, hogy látszólag random érkeztek a szereplők, ha az Univerzum füzetekben is össze-vissza lennének a nevek (lévén követnék az angol sorrendet), engem speciel az sem zavarna. De van benne igazság, hogy nehezebben kereshető úgy konkrét szereplő. Én mindenesetre az angol sorrendben indultam neki.

Kibertroni Űrtigris:
Szerintem a karakterleírásokat célszerű lenne mindkét sorrendben feltölteni persze, ha van rá elég tárhely kapacitás.

Arra a Transzmetál Megatron vs Car Robots "Lángimusz"/Optimusz fővezér képre kíváncsi lennék, mert nem sikerült rábukkanni.

Intruder:

--- Idézetet írta: elwood - 2022. Október 29., 09:07:44 ---Megint más: érdemes felkeresni Don Figueroa Twitter-oldalát, épp most tette ki a soha meg nem jelent DW-s Beast Wars képregény 1. számának ceruzarajzait, korábban ugyanígy kitette a DW Transformers 10. számának felét. Az accountja @SketchyFig.

--- Idézet vége ---
Atyaég! Emlékszem, hogy a régi sg (vagy indexes) TF fórumon volt is erről szó, és egy kép is volt posztolva, amin Transmetals Megatron és Car robots Optimus feszűl egymásnak. Remélem máshová is fel lesznek töltve azok a rajzok, mert twittert elvből nem használok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése