HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (324/1241) > >>

KiD:
Mondjuk Goldsmannak köszönhetjük a Batman és Robint, a Mindörökké Batmant és a Lost in space-t is.

Aldarion:
Őszintén szólva én nem tudom, hányadán álljak a filmmel kapcsolatban. Az biztos, hogy az előző olyannyira mély pont volt, hogy azt már a stúdió is érezhette, mert ezúttal egy egész író stábot trombitáltak össze. A teljesség igénye nélkül a forgatókönyv íróknak olyan filmekhez volt köze, mint a Vasember, a Megtorló: Háborús övezet, a Sólyom végveszélyben, a sztorit meg az oscar-díjas Akiva Goldsman szállítja, ami ugyan nem garancia semmire, de talán (bárcsak) Bay zúzdáján túl, ezúttal kapnánk történetet is. Esküszöm, engem nem is a design cserebere zavar, ha alternatív univerzumként tekintek rá, simán bevenné a gyomrom, de az katasztrófa, hogy az eddigi négy film csak idáig hozott két vagy három eredettörténetet, és rohadtul nem lehet az eseményeket összekapcsolni, arról nem beszélve, hogy a faék egyszerűségű jó óriás robot üti a gonoszt koncepcióban fulladt ki mind. És röhögjetek ki, de épp ezért kalapot emeltem a 4. rész írójának, aki megpróbált több szálat mozgatni, és előre vetíteni valami nagyobb, komplexebb dolgot, az más kérdés, hogy nem sikerült neki maradéktalanul, de az előzetesekből úgy láttam, hogy ebbe az irányba fogunk tovább menni. Na majd meglátjuk...

KiD:
Szerintem már szinte mindegy.

roberto:
De azt nem bánnád, ha Bay a továbbiakban felhagyna a TF filmekkel.  :)

KiD:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Május 11., 09:57:16 ---Ejj, még nem tudatosult bennetek, hogy Bay-től csak látványorgiát szabad elvárni?  ;D

--- Idézet vége ---

Szerintem senkinek nem voltak illúziói, csak megállapítottuk, hogy megjött a szokásos gagyi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése