HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: roberto - 2017. Június 27., 09:22:10 ---A 2. filmben Mikaela kérdezte Sam-től, Dongó még mindig nem tud beszélni, Sam pedig rávágta, dehogynem, csak rájátszik.
--- Idézet vége ---
Ezt tudom, és racsni is mondta asszem, hogy megjavította. De gondolj bele, ez olyan, mintha te amikor elmennél bárhová emberek közé, akkor ott csak aktivitiznél mindenkivel, pedig tudsz beszélni, de csak mutogatsz, meg rajzolsz, néha pedig csak utalgatsz arra, hogy mit akarsz mondani, viszont ha megkérdezik, hogy miért, akkor mit mondasz, miért nem beszélsz, ha egyszer megteheted?
És nem magyarázták meg, csak ez olyan jópofa volt az első részben, akkor maradjon már úgy, de ezen kívül egy értelmes ok se volt rá.
----
Más.
Játszik itt valaki a Transformers Earth war mobil játékkal?
roberto:
Az lett, csak direkt nem úgy írtam, de egy betűt ki is hagytam belőle ;D
Habár lehet, ez csak az én szőrszálhasogatásom :P
Farek:
--- Idézetet írta: roberto - 2017. Június 27., 09:22:10 ---Igen, Kibertron, mert az 1. filmben még így nevezte Optimus, a folytatásokban már ez a hülye angolos Saiberton lett. Nem értem, minek kellett átvariálni.
--- Idézet vége ---
Nem Cybertron lett a folytatásokban? Szóval az eredeti kiejtés szerinti Kibertron? Kérdem úgy, hogy egyiket sem néztem meg és nem is érzem rá a késztetést. :)
roberto:
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2017. Június 27., 08:45:50 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2017. Június 25., 22:51:31 ---Optimus teremtője pedig Primusz helyett valami Kvintessa, az élet fővezére.
--- Idézet vége ---
Ez remek, tehát nem volt jó a saját teremtőjük, hanem egy külön faj a quintessonok valami istene kellett, hogy megteremtse az autobotokat!? Külön univerzum, de sose értettem, miért kell ezért mindent megváltoztatni.
És gondolom űrdongó még mindig nem tudott beszélni? Én ezt már a második filmben is hülyeségnem tartottam, a harmadikban meg már egyenesen baromságnak.
--- Idézet vége ---
Dehogynem, pár perc erejéig ;D
A 2. filmben Mikaela kérdezte Sam-től, Dongó még mindig nem tud beszélni, Sam pedig rávágta, dehogynem, csak rájátszik.
Nem akarok nagy poént lelőni, de Unikron jellegén is qrva nagyot változtattak. Ami óriásbolygót pedig az előzetesben Unikronnak gondoltunk, az valójában Kiberton volt. Igen, Kibertron, mert az 1. filmben még így nevezte Optimus, a folytatásokban már ez a hülye angolos Saiberton lett. Nem értem, minek kellett átvariálni.
Aldarion:
Én még gyötröm magam egy kicsit, csak holnapra foglaltam jegyet, de addig legalább kifényesítem a bilincseket, megolajozom a hüvelykszorítókat és alágyújtok a vasaknak, csak hogy teljes legyen a mazochista élmény...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése