HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (311/1241) > >>

roberto:
Szóval a teremtő és az átprogramozás ötletét rajzfilmekből copyzták innen-onnan és hányták egy kupacba :D
Akkor vagy nem erőltették meg magukat a forgatókönyv írók, hogy egy épkézláb történetet közösen összeszedjenek, vagy merev részegen ültek az asztalhoz és majd lesz valami alapon felskicceltek egy piszkozatot :P

Ha az állítólagos folytatás is ilyen lesz vagy még rosszabb, akkor Bay elkönyvelheti a naplójába, hogy végleg szembeköpte az alakváltók rajongói táborát.

Optimus Prime:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2017. Június 27., 08:45:50 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2017. Június 25., 22:51:31 ---Optimus teremtője pedig Primusz helyett valami Kvintessa, az élet fővezére.

--- Idézet vége ---
Ez remek, tehát nem volt jó a saját teremtőjük, hanem egy külön faj a quintessonok valami istene kellett, hogy megteremtse az autobotokat!? Külön univerzum, de sose értettem, miért kell ezért mindent megváltoztatni.
És gondolom űrdongó még mindig nem tudott beszélni? Én ezt már a második filmben is hülyeségnem tartottam, a harmadikban meg már egyenesen baromságnak.

--- Idézet vége ---

Én 21.-én láttam a filmet és szerintem a legrosszabb. Quintessa a rajzfilmbeli G1 Quintessonökra épít, akik harcászati cuccnak gyártották a Transformerek, akik később fellázadtak a rabszolga sors ellen és ellűzték őket a bolygóról. Nemesis Prime ötletét szintén a G1 rajzfilm Dark Awakening adta, ahol a halott Optimust a Quintessonök átprogramozzák ,hogy csalja egy halálos csapdába az Autobotokat.
Űrdongó az 1-be tudott beszélni, a 2-be tán Bay meghagyta némának, mert így jobb. :hehe: Egyébként a második film előzményében Bee karambolozik egy Álcával és emiatt némul meg újfent. Rém ciki, ahogy Cade próbál segíteni rajta, de az egész úgy ahogy van béna és szánalmas.
A film meg úgy tökön szúrja magát, amennyire csak lehet. Totál ellentmondása a korábbi részeknek, de még a 4. filmnek is! Hogy Unikron hol van vagy ki/mi is ne is beszéljükn, ahogy arról se ki is az utolsó lovag.

roberto:
Remélem, a kérdés Mike Bay felé irányul :)
Átlagos akciómozi ha nem veszed véresen komolyan, mint TF-filmet.

KiD:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Június 27., 00:05:13 ---az új TF film letudva.
Ha kérdés van, akkor bátran elő vele.

--- Idézet vége ---

Csak egy.

roberto:
A Többek, mint aminek látszanak 20-i frissítésénél írták kommentbe, Bay olyan a robot franchise-nak, mint az a bizonyos Boll a pc-játékok filmadaptációinál :D
Lehet, van benne valami?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése