HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (32/1241) > >>

KiD:
Én ezt elengedtem már egy ideje, hogy csak azért mert szeretek egy franchise-t, minden részének, vagy új formájának adnom kell egy esélyt. Ez a mozis TF világ már egyáltalán nem érdekel, teszem hozzá, sajna.

daniel86:
Biztos nem fogom moziban megnézni. Azt a hibát már az első filmmel egyszer elkövettem  :badteeth:
A Beast Wars sosem volt a szívem csücske. Nekem a Transformers klasszikus karakterei jönnek be. Azért idővel biztos megnézem, csak azért is. De előtte még rá kell vennem magam az Utolsó Lovag megtekintésére. Ha már szög, legyen százas.

elwood:
Foglalkoztat, bár őszintén én az ŰrDongóval sem voltak kibékülve, leszámítva azt a kétszer másfél percet, ami a Kibertronon játszódott.

Kijött a magyar előzetes is amúgy:

roberto:
Nem tudom, foglalkoztat-e valakit a közelgő TF-film, a Rise of the beasts (Fenevadak kora).

https://www.youtube.com/watch?v=iUHAObplk4k

Bay ott van ugyan a producerek közt -csak ott-, de kérdés az, számít-e ez valamit egyáltalán.

Kibertroni Űrtigris:
A Volánjack ma meg lett erősítve, mivel megemlítették. Az Elita-1 az marad, illetve Fejreccsentő is Fejreccsentő. Sajnos Srapnel és Szilánk nevét nem mondták ki, illetve az Álcarovart sem, még függőben vannak.
Érdekes, hogy a Kibertronból melléknevet i-vel is képezték, kibertronként meg főként akkor használják, ha a fajra gondolnak, de nem hiszem, hogy ebben túlságosan következetesek lennének.
Az Autobots, roll out! most Autobotok, gördüljünk! lett.

Nem tudom, de úgy érzem, hogy Borbiczki Ferenc, aki zseniálisan adta Megatront a filmekben és a Prime-ban, most Autobot Megatronként eléggé nem passzol.
(Optimuszról annyit, hogy szerintem alapból jobban passzol neki Barbinek Péter. Ez személyes vélemény. A filmekben meg a Prime-ban tényleg Szélyes Imre volt a helyes választás, ezt nem vitatom.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése