HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (31/1241) > >>

elwood:
Az eddigi tapasztalatok alapján a premier után kb. fél évben, orrba-szájba fogja adni a TV2-RTL Klub-Paramount és testvércsatornái, az illegális fájlmegosztókról - amitől mindenki tartózkodjon - nem beszélve, szóval nem kell kapkodni.

Kibertroni Űrtigris:
Engem érdekel az új film, de én sem moziban fogom megnézni. Nem tudok róla sajnos, hogy benne lenne.
Triptikon az Álca T-rex Városváltó/Cityformer/Titán. A WfC játékban az Autobot kampány bossa. A Marvelben a Dinobotokkal csap össze a 27. rész tájékán, ezután lesz Mogorva fővezér.

Az Utolsó lovagról annyit, Cogman a legirritálóbb Alakváltó, akit eddig valaha láttam. Miután megnéztem olyan semmilyen volt és nem mondhatnám, hogy bejött volna. Természetesen megnézni egyszer meglehet, de kapcsoljuk ki a kritikus énünket.
Az Űrdongó film jobb sokkal, de nekem hiányzott belőle valami de nagyon.

A Beast Wars egyébként jó rajzfilm, de a Beast Machines kritikái tényleg jogosak.

roberto:
A dög nagy óriás robotra gondolsz?

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: elwood - 2022. December 02., 09:25:46 ---Foglalkoztat, bár őszintén én az ŰrDongóval sem voltak kibékülve, leszámítva azt a kétszer másfél percet, ami a Kibertronon játszódott.
Kijött a magyar előzetes is amúgy:

--- Idézet vége ---
Remélem lesz benne Triptikon. :)

daniel86:
Olvastam az oldalon honosított BW képregényeket, tehát az esély megvolt. Nem jött be, ennyi. Tudom, sokan szeretik ezt a vonalat. Ez ízlés dolga, attól még, hogy nekem nem teszik, lehet jó másnak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése