HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (29/1241) > >>

Kibertroni Űrtigris:
Rész címeket nem, de a magyar nevek legalábbis egy részét a haverom adta a TFwikihez. Nem lenne rossz ötlet Mandroidból Fejmestert csinálni, megnézném mi sül ki belőle.
Valószínűleg nem véletlenül Fémtető karját választotta, hiszen akár Fejreccsentőét is lenyúlhatta volna vagy az Álcarovarokét.

elwood:
Basszus, ezeket, hogy szerettem. Még most is őrzöm a romjaikat... :(

KiD:
Achem...

Intruder:
És még egy pozitívum: Arszi altmódja. Egy földi járgány, ami végre nem egy motor, hanem egy ötvenes évekbeli verda. Ez annyira jó, hogy nem is értem, miért nem jutott senkinek sem hamarabb az eszébe. :)

elwood:

--- Idézetet írta: Intruder - 2022. December 12., 17:28:08 ---Érdekes volt, amikor a gyerekek egy masszív robbanás, és a hídról való - ki tudja hány méternyi - zuhán után úgy mennek el helyszínről, mintha mise történt volna.

--- Idézet vége ---
Ezt én is szerettem. Semmi ventillálás, hogy "úristen, ez meg mi volt? nem követnek minket?" csak mennek sétálni tovább az erdőben.

Két vezér jóban: én azért még várok arra, hogy a SZELLEM kihúzza annyira a gyufát, hogy Megatron tényleg szembe megy Optimusszal. Bár a régi csapatára valószínűleg akkor se nagyon számíthat, mert biztos nyelik le könnyen neki az elmúlt 15 évet, amikor az autobotokkal bandázott.

Mandroid: Nem rossz, de nekem nem ő sem adta, egyszerűen nem nyelem be, hogy egy ember bármilyen módon ellenfele lehet a robiknak... De biztos bennem van a hiba. Amikor jó fejnek akarta eladni magát a gyerekeknek, és a pókkullancsok egymás fejére álltak, az azért vicces volt. A karját jobb nem túlgondolni, de ha akarsz, képzelhetsz köré valami antigravitációs kompenzációs eszközt.

Szinkronhangok: Iiigen, Szélyes Imre a 78(!) évével kezd túl öreg lenni ehhez a figurához. Az, hogy fent vannak a wikin, tuti belsős munka, akár a Nickelodeon, akár a szinkronstúdió részéről. De az fura, hogy ha már mindenkit kiírtak, a 9-10. rész három új terraiját akkor meg miért nem. Még a nevüket se magyarul adták meg. Az viszont milyen, hogy a TF wikin már az adások magyar címe is fent van, és meg is magyarázzák angolul, hogy pl. a harmadik részben a "Mú és öröm a háznál" honnan jön.

Honnan jött a VolánJack? Hát valószínűleg pont, hogy az Armadából. :D Gondolom, a fordítónak az tetszett jobban.

Ja, és én is bírom idáig a sorozatot.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése