HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (28/1241) > >>

Intruder:

--- Idézetet írta: elwood - 2022. December 12., 18:05:42 ---egyszerűen nem nyelem be, hogy egy ember bármilyen módon ellenfele lehet a robiknak..

--- Idézet vége ---
Izé...Áramkörszaggató?

Űrtigris: jaja, reklám nélkűl nem lehet eladni semmit sem. Kár, hogy a DiC nem készített G2 rajzfilmet. Bár lehet, hogy az is oyan gyenge lett volna, mint a G.I. Joe sorozatuk.

KiD:

--- Idézetet írta: Intruder - 2022. December 14., 20:42:20 ---KiD: Én Arszival kapcsolatban írtam, hogy jó ötlet volt számára az izom verda külső, de tisztában vagyok vele, hogy jóval előtte is voltak már ilyen járgányú robik. ;)
--- Idézet vége ---

Mondjuk hozzá személy szerint én sem társítottam volna eddig külön. :D

elwood:
Hú, ez a Night Man már '97-ben is nagyon retró lehetett :D

Kibertroni Űrtigris:
Szerintem azért bukhatott meg a G2, mert nem kapott rendes rajzfilmet illetve a G2 képregény sem volt túl jó reklámja az új figuráknak. Egyszerűen a figurák mögött nem volt karakter, itt persze voltak biok meg Optimusz és Megatron, de az előbbivel véleményem szerint nem lehet önmagában játékot eladni az utóbbi persze más Energon tészta.
Természetesen ez csak az én sejtésem, de szerintem így lenne logikus.

Intruder:
KiD: Én Arszival kapcsolatban írtam, hogy jó ötlet volt számára az izom verda külső, de tisztában vagyok vele, hogy jóval előtte is voltak már ilyen járgányú robik. ;)
Amúgy ezek a lézer szablyások tök jó cuccok. Nem is értem, hogy a G2 miért bukott meg.. :headscratch:
És Jolt altmódjáról mindig ez a sorozat jut az eszembe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése