HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (277/1241) > >>

turkia:
Hatlövetet erőben hova sorolnátok? Mondjuk Megatronhoz, Omegához képest. Ha tényleg olyan nagy szám, miért nem akar vezér lenni? Vele mi lett?

turkia:
Úgy rémlik, ez a kemény mondat narrálja az abszurd cselekményt: "Körfűrész szétégeti Szuper Omegát."

Megatron ezek szerint élete legnagyobb hibáját követte el, mikor jelentős erők élén megtámadta a Bárkát, ugyanis elég lett volna, ha egymagában odaküldi az egyhatvan magas gépmadarat.

MÁS:
Azt lehet tudni, hogy Bob Budiansky helyét miért vette át Simon Furman?
Kb onnantól, hogy Skorponok elfoglal egy légibázist. Ott kezdett nekem átmenni mélyrepülésbe. Budiansky-Perlin után egy Furman-Wildman-Senior alkotta csapat nagyon idegen volt. Emlékszem, már csak a becsület miatt vettem a képregényt, mikor a végéhez közeledett. Aztán jött a bejelentés, hogy kiadják a kimaradt részeket. Na számomra a szenvedés után jött a kielégülés, mikor ismét láttam alol, hogy rajzolta: Don Perlin. Bár így belegondolva, az egyes érákat csak jóval később határoltam el a fejemben írók szerint. Akkor nem volt ennyire kikristályosodva bennem, hogy Furman nem az én cimbim :D , csak azt éreztem, hogy valami nem stimmel, nem érdekel a történet, nem tudok azonosulni a szereplőkkel, nem nézem vissza a rajzokat, stb.

Na kicsit olvasgattam és megválaszolom a saját kérdésemet:
Budiansky kicsit megunta, szólt, hogy ki akar szállni, jött az angol Furman (így már talán érthető a stíluskülönbség), később a Hasbro leállt a játékokkal, ráadásul a képregény népszerűsége is csökkent, így aztán püff neki.

grey gargoyle:
Bár ha jobban belegondolok, inkább rajzolói túlkapás lehetett, nem írói. :P

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Február 27., 14:49:53 ---Meg mondjuk érdekesek az írók is, először Omega szétveri Megatront, meg kb 4 másik harcosát, utána meg egy  számban Lézercsőr (!) , vagy Körfűrész (!) egy lövéssel intézi el.  ;D
Még esetleg Buster leszkanderozhatta volna a full alázás kedvéért.

--- Idézet vége ---
Az egy erős írói túlkapás, amit sokszor fel szoktak emlegetni. Omega ott le volt gyengülve, be lehet tudni annak, de ezen túl semmi alapja nincs.

turkia:
Részemről szívesen vennék egy jó feldolgozást, ez a jelenlegi sorozat nekem nagyon nem jön be, nagyon nem frankó és nagyon nem ortodox g1 képregény.  ;)

Más: Szuper Omega van mostanság a fejemben, hogy milyen jó karakter, mozdíthatatlan erőd, stb.
Mi lett végül a sorsa a g1-ben? Üstökös elintézte az Alapbázis erejével. Na de utána?
Meg mondjuk érdekesek az írók is, először Omega szétveri Megatront, meg kb 4 másik harcosát, utána meg egy  számban Lézercsőr (!) , vagy Körfűrész (!) egy lövéssel intézi el.  ;D
Még esetleg Buster leszkanderozhatta volna a full alázás kedvéért.
Láttam egy 52 centis figurát 100 e Ft feletti összegért. Durva.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése