HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (276/1241) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Március 05., 19:41:56 ---Triptikont direkt nem írtam, nekem ő csak olyan "város" , mint Maximus. Eddig nekem csak Metroplex tűnik igazi városnak, bár ő már nem az eredeti érában szerepelt, szóval nem tudom, össze tudjuk-e hasonlítani pl Maxival.

--- Idézet vége ---

A G1-ben Triptikon valóban inkább Szuper Omega / óriásrobotok méretű, mintsem város. A rajzfilmben egy méretű Metroplex-szel. A képregényekben Metroplex tudtommal mindenhol város méretű (angol G1/IDW), Fort Max bizonyos rajzfilmekben (RID) valóban az.

turkia:
Triptikont direkt nem írtam, nekem ő csak olyan "város" , mint Maximus. Eddig nekem csak Metroplex tűnik igazi városnak, bár ő már nem az eredeti érában szerepelt, szóval nem tudom, össze tudjuk-e hasonlítani pl Maxival.

KiD:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Március 05., 14:18:45 ---Tényleg, a kódot elfelejtettem! Igen, Optimusz ellen elég jól muzsikál, akkor mondjuk Megatron-Optimusz-Soki körében lehet.
Omega meg jóval ezek felett, Metroplex meg (ha szó szerint vesszük a város-üzemmódot, nem szépítve, mint Maximusnál) magasan ver mindenkit... Álcáknál nincs ilyen kaliberű zúzógép?

--- Idézet vége ---

Triptikon város robot.

Skorponok meg Maxihoz hasonlóan csak bizonyos sorozatokban az.

turkia:
Tényleg, a kódot elfelejtettem! Igen, Optimusz ellen elég jól muzsikál, akkor mondjuk Megatron-Optimusz-Soki körében lehet.
Omega meg jóval ezek felett, Metroplex meg (ha szó szerint vesszük a város-üzemmódot, nem szépítve, mint Maximusnál) magasan ver mindenkit... Álcáknál nincs ilyen kaliberű zúzógép?

KiD:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Március 04., 21:18:28 ---Hatlövetet erőben hova sorolnátok? Mondjuk Megatronhoz, Omegához képest. Ha tényleg olyan nagy szám, miért nem akar vezér lenni? Vele mi lett?

--- Idézet vége ---

Az IDW-ben, mint láthattad, gondoskodtak róla, hogy a 6-os fázisú robotok ne nagyon tudjanak ugrálni Megatron ellen, Üstökös is egy egy kóddal lekapcsolta. De ha azt nézed, hogy Megatron - Optimusz kb egy szint, Hatlövet elég jól tartotta magát Optimusz ellen, szóval ott lehet a közelükben. A Reflektorfényben füzetéből meg nagyjából kiderül az is, hogy azért nem akar vezér lenni, mert belülről mindenhez üresnek érzi magát, néha még a romboláshoz is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése