HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Ramblinger:
Igen, talán e miatt tartok tőle tudat alatt egy picit. Bár most pl. a BumbleBee jóra sikerült,(életem első TF-es moziélménye, ráadásul 3D-ben)és a két új álca is tetszett. Szerethetőek voltak. Legalább is számomra a hölgyemény az volt. És vigadtam, amikor megannyi ismerős arc köszönt vissza rám. ;D
Csak nekem talán szimpatikusabbnak hatna pl. újradolgozni inkább(kisebb-nagyobb változtatásokkal), vagy egy új szálat felhúzni, mert már sokadjára építik fel mindig másképp az egész 'univerzumot' és kezd az ember kicsit belekavarodni. Persze ki hogy látja. Mondjuk én ki vagyok békülve ezzel a megoldással is, csak ne kavarodjanak bele... Mert meg-meg esik, és ott azért elég nagy kavarodások is előfordulnak. Mondjuk én erről csak ne szóljak, mert saját szórakoztatásra átformáltam az egész történetet egy fanfic keretein belül.
roberto:
--- Idézetet írta: Ramblinger - 2018. December 25., 00:46:06 ---Hova tudják újra, és újra feldolgozni az egészet... Elképesztő.
--- Idézet vége ---
Filmeknél is ez van. Reboot-ok, remake-ek, folytatás filmek egymás hegyén-hátán-szerencsés esetben képregény-adaptációk,de sok esetben azok sem sülnek el jól. Mintha kifogytak volna a jó ötletekből...
Ramblinger:
Hmm, arra igazán kíváncsi leszek. Hova tudják újra, és újra feldolgozni az egészet... Elképesztő.
roberto:
Annyit vettem ki belőle, az Optimus Prime füzet 25. részének megjelenése az újságosnál lezár egy régi kontinuitást, azaz egy történet vezetés lezárul, jövő tavasszal pedig jön a reboot. Az új történet a nagy kibertroni háború előtt indul, az első gyilkossággal Kibertron történelmében.
A karaktereket pedig a Siege játék figurák alapján rajzolják majd.
TFxlr8r11:
Aki jobb angolból:https://www.seibertron.com/transformers/news/first-images-of-idw-transformers-reboot-set-to-arrive-spring-2019/42619/
Ez miez ez?? :headscratch: Vagy erről itt volt már szó, csak lemaradtam???Sakkor most minden sorozat nullázódik????????
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése