HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
--- Idézetet írta: Intruder - 2018. December 26., 17:31:07 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2018. December 26., 16:16:12 ---Mr. Aldarion, ne szabadkozzon, kéhem ;D
A Hálózsák még csak rak fel -ha nem is olyan gyakran- új füzeteket, míg a NewGen-nél megálltak az októberi feltöltés után.
--- Idézet vége ---
Szoktam is ezen gondolkodni néha, hogy egy ekkora országban miért is van több képregényhonosító oldal. Elég lenne egy, ahol egyszeri regisztrálás után bármit megtalálhatok.
--- Idézet vége ---
Ilyen alapon elég lenne egy üdítőgyártó is. :D
Intruder:
--- Idézetet írta: roberto - 2018. December 26., 16:16:12 ---Mr. Aldarion, ne szabadkozzon, kéhem ;D
A Hálózsák még csak rak fel -ha nem is olyan gyakran- új füzeteket, míg a NewGen-nél megálltak az októberi feltöltés után.
--- Idézet vége ---
Szoktam is ezen gondolkodni néha, hogy egy ekkora országban miért is van több képregényhonosító oldal. Elég lenne egy, ahol egyszeri regisztrálás után bármit megtalálhatok.
roberto:
Mr. Aldarion, ne szabadkozzon, kéhem ;D
Más: TF vonalon jövőre jobbára a More Than Meets The Eye és a Robots In Disguise sorozatok folytatódnak, vagy van tervbe véve egyéb széria is ezek mellett? Csak a miheztartásunk végett :)
Ramblinger:
Áhhh, nem értettem miért van feketével kitakarva egy mondatod.. Rávittem a kurzort. Megbántam a kíváncsiságomat. (Igen, még tanulmányozom az oldalt, és annak működését) Örülök hogy sikerült a gépeddel végre dűlőre jutnod. Jövőre már nagyon várom az új részt :D Az új felvonultatás meg majd kiderül, milyen lesz. Én bízom a legjobbakban, és reménykedek, hogy nem valami eszement túlgondolás, és pánikmegoldások tömkelege lesz a vége....
Aldarion:
--- Idézetet írta: TFxlr8r11 - 2018. December 24., 17:10:51 ---Aki jobb angolból:https://www.seibertron.com/transformers/news/first-images-of-idw-transformers-reboot-set-to-arrive-spring-2019/42619/
Ez miez ez?? :headscratch: Vagy erről itt volt már szó, csak lemaradtam???Sakkor most minden sorozat nullázódik????????
--- Idézet vége ---
Igen, arról van szó, hogy idén ősszel lefutott egy záró crossover mini, az Unicron - a címe mindent elárul - ami rendesen fejre állította az eseményeket, majd a nagy finálét követően elköszöntek ettől az idővonaltól. Mindenkit megnyugtatok, nem totális népirtással ért véget a történet. Viszont ezt követően úgy gondolták, hogy más irányba akarnak elmozdulni, amit személy szerint nem igazán értek, de ők tudják. Viszont abban sem vagyok teljesen biztos, hogy hosszútávon nem térnek-e vissza az épp lezárt sorozatokhoz, ha a rajongók nem fogadják jól az újragondolást.
Más. Elnézést, hogy az idei évre így elakadtunk, de sajnos le kellett zongoráznom egy melóváltást, az utóbbi két hónapban meg még a gépem is vacakolt és eddig 6-szor kellett újrahúznom, mire megtaláltam a hiba okát, de végre javítottam, így lassan vissza tudok állni a menetrendre. Épp ezért bocs, srácok, de idén már nem jön új TF, viszont jövőre megyünk tovább.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése