HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (233/1241) > >>

Kayamiel:
Köszi az Álcázott Robotok 16 részt  :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz:

Aldarion:
A kezdetekben nagyon sok kritika érte Barber írásait, bevallom őszintén én is furcsálltam, aztán rájöttem, hogy az ő írási stílusa sem rossz. Lassan indul, sokat építkezik, cserébe amikor beérik nagyot szól.

A következő 6 rész is visszakanyarodik az építkezéshez - az megin kicsit vegyes lesz, némelyik akciódúsabb, némelyik filozofálgatóabb, némelyik pedig ismét beleássa magát a történelembe -, megágyaz a hamarosan indulő következő nagy történetszálnak.

daniel86:
Köszönöm az Álcázott Robotok 16. részt. Elég messzire jutottunk a kezdetektől. Én szeretem ezt a vonalat és ez a rész nagyon epic volt. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.

mad47:

SPOILERveszély! MEGTEKINTÉSE CSAK AZOKNAK, aki már képben van az IDW kontinuitás egészével, a lezárásig.
Ezt mindenképp meg akartam osztani Veletek. Szerintem brutál jó kis AMV videó az IDWerzumról, függetlenül attól, hogy a nyelvezete valami nagyon kusza japán(?)angol konyhanyelv.

KiD:

--- Idézetet írta: roberto - 2019. Április 10., 20:41:50 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2019. Április 10., 18:19:44 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2019. Április 07., 19:54:59 ---
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Április 07., 16:04:43 ---BRÉKING!!! Michael Bay ott hagyta a TF franchise-t, ezzel hivatalosan is kaszát kapott az Utolsó lovag folytatása...
http://acinemanias.com/hir.php?id=5164

--- Idézet vége ---

Feltételezem, más direktor nem vállalta a folytatást, így nincs értelme lebegtetni a befejezés lehetőségét :)

--- Idézet vége ---

Nehogy azt hidd. A Disney például egyre több filmjét bízza viszonylag kezdő rendezőkre. Pár száz (ezer) ember bármikor elvállalna egy stúdiófilmet és manapság egyre kevésbé kell odafigyelni rá, hogy az illető nagy nevű, tapasztalt direktor legyen.

--- Idézet vége ---

Tehát lehet még esély arra, kreálnak a vonalnak másik rendezővel egy normális befejezést?

--- Idézet vége ---

Esély van, de a Hasbro annyira nem akarja Bay nélkül erőltetni. Majd lemeccselik a Paramounttal.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése