HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
keildavid:
Transformers - Álcázott Robotok 11-16: Ahhoz képest, hogy elég lassúnak tűnt a történet, John Barber történetei szerintem nem is olyan rosszak. Bár voltak benne sok furcsa lépések. Pl. Pusztító összeállítása, az álcák visszatérése, Arszi helyzete, hogy mi történt eddig, és még sok minden más. Persze ezekből is sok minden kiderült a történetfolyamatban.
TF - Többek, mint aminek látszanak 9-16: Ebbe ugyan vannak sok olyan "új" Transformerek, akikről nem nagyon lehetett látni vagy hallani róluk, mert itt jelentek meg először. Pl. Sokkoló előzőleg másképpen nézett ki. És furcsa lépések is voltak. Pl. Overlord is visszatérése. Bár az Álcázott Robotokhoz hasonlóan, itt is olyan volt, hogy lassúnak tűnt a történet folyamat, mert több mellékszálak is voltak és csak később fonódtak össze.
És látom, hogy ezzel párhuzamosan ugyanannál a sorszámnál tart mindkét TF-sorozat. Érdekelni fog, hogy még mi mindenféle történet fog menni így egyszerre.
és köszönöm az eddigi TF-képregényeket. :worship: :worship:
Kayamiel:
Köszönöm a Többek, mint aminek látszanak 16-részt :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz:
daniel86:
Köszönöm a Többek mint... 16. részt. Drift száműzése kissé érthetetlen előttem, nagy pajtik ők Rodimusszal :headscratch:
Szinte biztos vagyok benne, hogy van valami a háttérben. A rajz pedig nekem kissé fura volt, a távolabbi alakok nincsenek kidolgozva. Vagy csak hozzászoktam Milne szép, részletgazdag stílusához :)
Kayamiel:
Köszi az Álcázott Robotok 16 részt :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz:
Aldarion:
A kezdetekben nagyon sok kritika érte Barber írásait, bevallom őszintén én is furcsálltam, aztán rájöttem, hogy az ő írási stílusa sem rossz. Lassan indul, sokat építkezik, cserébe amikor beérik nagyot szól.
A következő 6 rész is visszakanyarodik az építkezéshez - az megin kicsit vegyes lesz, némelyik akciódúsabb, némelyik filozofálgatóabb, némelyik pedig ismét beleássa magát a történelembe -, megágyaz a hamarosan indulő következő nagy történetszálnak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése