HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood 2.0:
Sziasztok! Jó látni, hogy jó kezekben vannak a TF címek és a keménymag is kitart az olvasótáboron belül. 8 év nagy idő, az az email címem és postafiókom sincs meg, amivel anno ide regisztráltam, így a régi jelszavamról sincs fogalmam... ezért az új reg.
Azért írok, mert egy jó nagy szünet után az utóbbi években kicsit visszacsorogtam a TF rajongásba, és ennek részeként szívesen segítenék újra fordításban, lektorálásban a pálya széléről. Többet egyelőre nem merek ígérni, mert van egy futó projektem...
Elkészült a Beast Wars teljes három évadának magyar felirata, csak kéne némi segítség az elérhetővé tételében. Ha valaki fel tudná tölteni enkórra vagy hasonló helyekre, annak szívesen venném a segítségét. Feliratok.infóra bekültem pár napja, egyelőre nem jeleztek vissza, de ha valaki tud abba az irányba is segíteni, azt megköszönöm.
Ami a jövőt illeti, jelenleg a Beast Machines a 3. résznél tart, utána pedig előveszem a tyranttal készült régi G1 feliratunkat, javítani itt-ott, ami van, meg újraidőzíteni, mert azóta van fent torrenten új verzió a klasszikus sorozatból. Utána pedig jönnek a japán sorozatok, mind a G1, mind a BW folytatások, úgyhogy meló lesz bőven, határidőkről nem beszélnék, mert közben van magánélet is, de igyekszem pár 1-2 év alatt letudni a dolgot.
Előre is kösz a segítséget!
Üdv:
elw.
Aldarion:
--- Idézetet írta: keildavid - 2019. Április 28., 21:11:03 ---És látom, hogy ezzel párhuzamosan ugyanannál a sorszámnál tart mindkét TF-sorozat. Érdekelni fog, hogy még mi mindenféle történet fog menni így egyszerre.
--- Idézet vége ---
Igen, és ezt igyekszem is megtartani, mert a jövőben lesznek olyan közös eventek, amik párhuzamosan futnak majd a két sorozatban.
keildavid:
Transformers - Álcázott Robotok 11-16: Ahhoz képest, hogy elég lassúnak tűnt a történet, John Barber történetei szerintem nem is olyan rosszak. Bár voltak benne sok furcsa lépések. Pl. Pusztító összeállítása, az álcák visszatérése, Arszi helyzete, hogy mi történt eddig, és még sok minden más. Persze ezekből is sok minden kiderült a történetfolyamatban.
TF - Többek, mint aminek látszanak 9-16: Ebbe ugyan vannak sok olyan "új" Transformerek, akikről nem nagyon lehetett látni vagy hallani róluk, mert itt jelentek meg először. Pl. Sokkoló előzőleg másképpen nézett ki. És furcsa lépések is voltak. Pl. Overlord is visszatérése. Bár az Álcázott Robotokhoz hasonlóan, itt is olyan volt, hogy lassúnak tűnt a történet folyamat, mert több mellékszálak is voltak és csak később fonódtak össze.
És látom, hogy ezzel párhuzamosan ugyanannál a sorszámnál tart mindkét TF-sorozat. Érdekelni fog, hogy még mi mindenféle történet fog menni így egyszerre.
és köszönöm az eddigi TF-képregényeket. :worship: :worship:
Kayamiel:
Köszönöm a Többek, mint aminek látszanak 16-részt :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz:
daniel86:
Köszönöm a Többek mint... 16. részt. Drift száműzése kissé érthetetlen előttem, nagy pajtik ők Rodimusszal :headscratch:
Szinte biztos vagyok benne, hogy van valami a háttérben. A rajz pedig nekem kissé fura volt, a távolabbi alakok nincsenek kidolgozva. Vagy csak hozzászoktam Milne szép, részletgazdag stílusához :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése