HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (209/1241) > >>

keildavid:
TF Marvel UK 13-17.: elolvastam egybe és nagyon tetszett ez a történet. Érdekes volt látni, hogy milyen történet lehet más formában és nézőpontban.
Bár azt nem is gondoltam, hogy 11 oldal mellett rövidek is voltak(5-6 oldal). Ha jól láttam az információs oldalon(tfwiki.net), Simon Furman rengeteg TF képregényeket írt a Marvel UK-féle sorozatban.
Köszönet érte Elwood-nak és Tyrant-nak! :worship: :worship:

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2020. Március 04., 14:31:19 ---Sajnos azt nem tudom megállapítani, hogy csere történt-e, a visszaállítás meg nem játszik, mert szó szerint újrapartícionálták a lemezt - eredetileg két részre volt szedve, C és D meghajtó, ők ebből csináltak egy C-t és ráhúzták az oprendszert. Ilyen formában tudtommal lehetetlen az adatmentés.

--- Idézet ---
Én pont nemrég próbálgattam a getdataback programot, egy formázásos újratelepítés után, és jópár dolgot vissza tudtam volna hozni.
De a Kürt zrt pl pont ezzel foglalkozik, csak elég drága.
--- Idézet vége ---

--- Idézet vége ---

roberto:
Kábé 18 füzettel még 'szerencsésnek' mondhatod magad. Mi lett volna, ha ennél jóval több honosított anyag vár közzétételre és az törlődik...
Igyekszem optimistán hozzáállni a dolgokhoz-egyebet senki nem tehet perpillanat-. Ez persze egy honosítót nem feltétlenül vigasztal, aki sok munkát és szabadidőt belefeccölt 1-1 füzetbe...

Aldarion:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2020. Március 04., 13:15:09 ---Nem lehet, hogy kicserélték benne a winchestert? Vagy van olyan program, pl getdataback, amivel egy részét még vissza lehetne hozni (amiket még nem írt felül az újratelepítés), esetleg érdemes lenne ilyesmit megpróbálni.

--- Idézet vége ---
Sajnos azt nem tudom megállapítani, hogy csere történt-e, a visszaállítás meg nem játszik, mert szó szerint újrapartícionálták a lemezt - eredetileg két részre volt szedve, C és D meghajtó, ők ebből csináltak egy C-t és ráhúzták az oprendszert. Ilyen formában tudtommal lehetetlen az adatmentés.

--- Idézetet írta: roberto - 2020. Március 04., 13:39:00 ---Engem az érdekelne, neves márka szervíz volt ez?
Azt sem értem, milyen alapon jártak el önkényesen.
Csak kíváncsiságból, mi minden törlődött a TF-ből a Sötét Kibertronon kívül?

--- Idézet vége ---
Fordítás szempontjából? A RiD 22. és az MTMTE 18-22. (ezek a felvezető füzetek a Dark Cybertron előtt) és a Dark Cybertron 01-02. (ezek az event nyitó és záró füzetei) valamint a RiD és a MTMTE 23-27. füzetei, amik magát az eventet tartalmazzák. Ez kb. 18 füzet, amit februárral be kellett volna indítani. Eredetileg még december végén ki akartam pakolni belőle a MTMTE 18-21.-et, a RiD csomag párjaként, de az már nem jött össze.

Hogy melyik szervíz azt pontosan nem tudom, mert áruházon keresztül érvényesített garanciális javítás volt (valószínűleg a videokártya pukkant ki benne, mert nem csak a beéptett kijelző halt meg, de külsőre se lehtett rákötni). Amúgy egy HP laptopról beszélünk, de nem tudom, hogy az áruház hová küldte tovább, csak azt tudom, hogy odaben az ügyfélszolgálat rettenetesen sajnálja, és nem tudja ez miként történhetett.

roberto:
Engem az érdekelne, neves márka szervíz volt ez?
Azt sem értem, milyen alapon jártak el önkényesen.
Csak kíváncsiságból, mi minden törlődött a TF-ből a Sötét Kibertronon kívül?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése