HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (210/1241) > >>

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2020. Március 03., 16:43:22 ---decemberben lehalt a laptopom, kiment a kijelzője, így az ünnepeket a szervíz vendégszeretetében töltötte - meg sajnos a következő két hónapot is -, de a mai nap során végre visszakaptam a masinámat. Azonban döbbentem fedeztem fel, hogy a kijelző hibából fakadóan a márkaszervíz úgy gondolta, hogy a javítás része az is, hogy partíció szinten újrahúzzák a gépemet, ami - azon felül, hogy nem kértem tőlük ilyesmit - totálisan lenullázta a merevlemezet és minden azon tárolt adatomat, köztük a TF fordításokat is egész a Dark Cybertronnal bezárólagosan.

--- Idézet vége ---
Aldarion, sajnálattal olvasom, mi történt. Biztos volt rajta több más fontos dolgod is. És gondolom azt se mondták, hogy bocsánat? Mert azért ez elég kibaszás egy szerviz részéről, és anyagi veszteség is lehet, ha olyan adatok voltak rajta. Minimum egy kérdőre vonást megér. Nem lehet, hogy kicserélték benne a winchestert? Vagy van olyan program, pl getdataback, amivel egy részét még vissza lehetne hozni (amiket még nem írt felül az újratelepítés), esetleg érdemes lenne ilyesmit megpróbálni.

elwood:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2020. Március 03., 12:39:18 ---Elég érdekes volt akkoriban a legtöbb robinak a kinézete. Pl Megatron feje is, azzal a fura sisakkal.
--- Idézet vége ---
Na igen, ezeket még a játékok után rajzolták, nem képregényes/rajzfilmes karaktersémák alapján.

--- Idézet --- Itt még fülelő beszélt is, és kiderült hogy Riadó valahogy ott volt a földön eddig, és egy sarok mögött kuporgott, és ezért senki nem tudott róla.  :badteeth:

--- Idézet vége ---
Fülelő nagyjából végig normálisan beszélt a Marvel füzetekben, sők kifejezetten beszólogatós volt az elején, főleg az amerikai füzetekben, ami teljesen szemben állt a rajzfilmes személyiségével. Riadónak meg kb. ez az egyetlen értelmezhető cselekedete az egész G1 képregényben. :)

elwood:
Aldarion, hűha! Hát most levert a víz egy kicsit... nem is tudom, hol kezdjem.
Egyrészt nagyon sajnálom, hogy elszálltak a fordításaid. Nekem eddig rossz mentés miatt csak egy-egy füzetet kellett néha újrafordítanom, az sem esett jól, de ez a kb. 15-20 füzet azért brutális... nagyon rossz lehet, sajnálom...
Másrészt, ez a feladat kicsit váratlanul ért... beszéltünk ugyan róla, hogy a Dark Cybertron után átveszem részben a dolgot, de gondoltam, addig befejezem a Marvel UK-t, vagy ilyesmi... át kell értékelnem az életem... és a szabadidőm az elkövetkező 10 évre... de köszönöm a lehetőséget.
Harmadrészt, ezer hála és köszönet a rengeteg melóért, és kitartásért, amivel őrizted a lángot és vitted tovább a fáklyát az elmúlt csaknem 10 évben. Ezek után nincs olyan, amit nem kérhetsz! Ha tudom teljesíteni - kedvenc rész lefordítása pl., akkor az a tiéd.

HeirToGrievous:
Fú, az kemény. :blink:
Én egyszer az egyik SW kötet fordításának a felét írtam felül egy üres txt fájllal.
Az sem volt kellemes, de ezt átélni tényleg durva lehetett.

Kitartás, Aldarion!

Aldarion:
Sziasztok!

Egy rövid közlemény következik a TF jövőjét illetően: Nem reklámoztam túl, de decemberben lehalt a laptopom, kiment a kijelzője, így az ünnepeket a szervíz vendégszeretetében töltötte - meg sajnos a következő két hónapot is -, de a mai nap során végre visszakaptam a masinámat. Azonban döbbentem fedeztem fel, hogy a kijelző hibából fakadóan a márkaszervíz úgy gondolta, hogy a javítás része az is, hogy partíció szinten újrahúzzák a gépemet, ami - azon felül, hogy nem kértem tőlük ilyesmit - totálisan lenullázta a merevlemezet és minden azon tárolt adatomat, köztük a TF fordításokat is egész a Dark Cybertronnal bezárólagosan.

Ezt kénytelen voltam égi jelnek tekinteni, ezért úgy határoztam, hogy ha már így jártam, akkor elengedem az Alakváltókat, és teljes mértékig vissza adom a stafétát Elwoodnak a Többek, mint... és az Álcázott robotok terén is, mert úgy gondolom, azon túl, hogy ez az ő természetes közege, nem sok idegrendszerem lenne nulláról újra elkezdeni a munkát, helyette inkább visszatérek a TF mellett elhanyagoltabb területeimre, és azokat viszem tovább.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése