HálóZsák fórumok > a Zsák

Hibás dolgok

<< < (69/297) > >>

Galen:

--- Idézetet írta: rolinev - 2011. Január 03., 13:07:52 ---
Boldog új évet először is, aztán a mostani figyelésből kimaradt négy képregény Lélekcsók #5, Rahan #21, Rózsa és Tövis #2, Tarao #8 remélem, kirakja az illetékes ;)

--- Idézet vége ---
Na de mééér maradt ki? Tessen már megnézni. Hat kilométer szöveg, és a végén utóiratban "ja, meg kimegy még négy képregény". Az ilyen öregemberek mint én nem mindig jutnak el egy ilyen hosszú szöveg végére. Gondoltam rákoncentrálok akkor a kiemelésekre, de abból is van több nem is egy színnel. Az ilyen öreg emberek mint én, nem tudják már ezt követni.

zajrus:

Boldog új évet először is, aztán a mostani figyelésből kimaradt négy képregény Lélekcsók #5, Rahan #21, Rózsa és Tövis #2, Tarao #8 remélem, kirakja az illetékes ;)

keildavid:
Még valamit kihagytam a felsorolásomból. A Zalaman és barátai 1. rész, ami úgy tudom, az a FanArt részlegbe való.

Boldog Új Évet kívánok nektek!

zozi56:

--- Idézetet írta: keildavid - 2010. December 31., 10:01:47 ---A HálóZsák letöltő galériából ezek hiányoznak: Fekete Özvegy, Pókember - Szólíts Csak Alnek(a SpiderTom gyűjteményből), Bucó, Szetti és Tacsi, Gólözön(a gyerekrészlegből), Transformers IDW - Ongoing, Star Wars - Réges-régen... 2.2-es, Star Wars - Klasszikus 1-2. és Star Wars - Pillanatok 7.

--- Idézet vége ---
Köszönjük szépen, hamarosan pótoljuk őket!

Galen:

--- Idézetet írta: keildavid - 2010. December 31., 10:01:47 ---A figyelőbe látom, a NewGen alatt, hogy oda van írva A Különítmény v3 #59. De ott pontosan a Zöld Lámpás v3 59-es került ki a NewGenre.
--- Idézet vége ---
Jogos, javítva.

--- Idézetet írta: keildavid - 2010. December 31., 10:01:47 --- Star Wars - Réges-régen... 2.2-es, Star Wars - Klasszikus 1-2. és Star Wars - Pillanatok 7.

--- Idézet vége ---
A pillanatok 7 benne van, a többi jogos. Köszönjük szépen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése