HálóZsák fórumok > a Zsák

Hibás dolgok

<< < (70/297) > >>

keildavid:
A figyelőbe látom, a NewGen alatt, hogy oda van írva A Különítmény v3 #59. De ott pontosan a Zöld Lámpás v3 59-es került ki a NewGenre.

A HálóZsák letöltő galériából ezek hiányoznak: Fekete Özvegy, Pókember - Szólíts Csak Alnek(a SpiderTom gyűjteményből), Bucó, Szetti és Tacsi, Gólözön(a gyerekrészlegből), Transformers IDW - Ongoing, Star Wars - Réges-régen... 2.2-es, Star Wars - Klasszikus 1-2. és Star Wars - Pillanatok 7.

Ennyi volt, amik hiányosak a letöltőmenüben.

zozi56:
Kézzel nagyon hosszadalmas lenne mindenhová beírni (amúgy ha én írom a hírt, oda általában be szoktam tenni). Jó lenne ezt automatizálni, még nem sikerült megoldanom.

Arky:
esetleg a "közvetlen linkek a letöltéshez" mellé odatennétek ezt(nem hiszem hogy nagyon megbolygatja a motort):
http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1157

talgaby:
Tényleg nincs ilyen, s felmerült már, hogy valahogy össze kellene hegeszteni, de mintha az oldal motorja nem igazán támogatná, pedig tényleg marha jó lenne.

Arky:
Hali

nem lehetne megoldani, hogy amikor a főoldalról lépek be egy képregényre (mort pl új tavasz 6) akkor ott legyen egy link vissza az összes úgyanolyan képregényre. Érthetőbben: elolvasnám az új tavaszt, de nincs kedvem keresni hogy scifi vagy fantasy vagy hálódark vagy akármi, de ha lenne egy vissza-gomb a többi részére...
aztán lehet hogy én voltam béne és van ilyen, akkor bocs

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése